raceala
-
17 Mai 2009, 18:540 0m-am racit: ma doare gatul, tusesc(inca nu s e rupe nimic, dar am senzatia ca se rupe), am nasul infundat, senzatie de moleseala, tot tacamul. febra nu am. probbail am baut ceva rece, nu stiu.
sunt asa de 3 zile, iau fervex si hexoralete - de supt pt gat, ceaiuri, lamaie, miere. cam atat dar nu-mi trece. ce-mi recomandati?
ps:nu ma trimiteti la medicul de familie!!! pt rosu in gat imi va prescrie antibiotice, intotdeauna asa face. inclusiv pt o durere de cap care persista de cateva zile(atat, doar capul ma durea) a zis ca e o gripa urata care asa se manifesta si mi-a dat antibiotice.
ce sa iau pt durerea in gat/tuse? -
17 Mai 2009, 20:10Tinctura de propolis cate 30 picaturi de 3 ori pe zi si ceai de scai vanat indulcit cu miere de albine.In doua zile esti ca noua!
-
17 Mai 2009, 20:12codrina, du-te la medicul de familie....
serios acum! 
si spune-i sa te asculte la plamani. tot asa am stat si eu ca si tine si am fost la limita de bronsita. asadar, mi-a dat antibiotic si alte medicamente, iar la urmatorul consult nu se mai auzea aspreala aia... in fine, pe langa antibiotic mi-a dat Tantum Verde, ACC pliculet pentru fluidizare si Cal C Vita, care a fost foarte bun. Tantum Verde a trebuit sa iau de 4 ori pe zi si cel putin 30-45 de minute sa nu beau si sa nu mananc dupa, 1 pliculet pe zi de ACC parca si o tableta efervescenta de Cal C Vita pe zi. Cal C Vita e, de fapt, vitamina C cu vreo 200 mg calciu parca....
oricum, du-te la medicul de familie.