decizie grea cu urmare si mai grea
-
0 0http://www.scribd.com/doc/3248389/scrisoarea-unui-bebelus-catre-mama-sa
-
Asa este "dulce..........."din pacate, aici vb. de inconstienta si naivitate, pt. ca fetele din ziua de azi isi incep viata sexuala mult prea devreme cand de fapt nu stiu nici cu ce se mananca si ce urmari o sa aiba.Chiar azi am citit in libertatea ca o fetita de 13 ani este mama a II a oara.Si de aici vin intrebarile mele:
- oare la ce varsta isi incep fetele viata sexuala?
- daca ele incep foarte devreme mai au parte de atape ?(copilarie, adolescenta, maturitate )nu cred ca mai exista partea cu adolescenta.
- tinerele mamici oare discuta din timp cu fetele lor despre ce inseamna menstruatie si sex?sau sunt in continuare subiecte TABU ca pe vremea cand eram noi copiii ??? -
trist dar adevarat nu exista inca educatie pentru asa ceva aici mamele sunt de vina.ce sa spun am vazut filmuletul si-n aceeasi zi am avut parte de inca o tristete.de citeva zile am o fetita in plasament si ieri a venit mama ei s-o vada. de cind am luat-o este trista sunt si eu suparata,sunt data peste cap,mama fetitei la fel cine este de vina?bunica fetitei care o am din cauza ca de cind a fost nascuta le-a gonit pe amindoua si s-au dus la un centru.acolo le-a tinut o perioada si le-a dat afara si de acolo pe fetita a dat-o in plasament(la mine) si mama fetitei este acum acasa la parintii ei deci nu o primeste cu copil si atunci ma intreb cine este de vina ?nu bunica ?de ce nu a avertizat-o din timp sa nu se intimple asa,a ranit un suflet nevinovat.fetita si mama ei cind s-au intilnit nu mai conta nimeni din jurul lor se bucurau, se imbratisau,nu se mai dezlipeau, s-a luminat fata fetitei apoi dupa despartire, tristete fac tot ce pot sa o inveselesc dar nu sunt mama i-mi rupe sufletul -
intradevar impresionant mesajul, .............. dar eu am tras o portie de plans din cauza asta acum o saptamana, cand am fost la doctor cu niste analize pantru ca ma chinui sa fac un bebe si acolo am intanlit 3 fete care erau pentru avort. Poate ca daca ar vedea mai multe femei acest mesaj ......................... vor intelege ca nu e bine ce fac.