psihic
-
10 Mai 2009, 15:130 0Buna evelor!Vreau si eu un sfat de la cele mai mature in legatura cu o problema.Si anume:conteaza starea psihica si emotionala a femeii inainte de a ramane insarcinata si in timpul sarcinii?
adica,daca eu din fire am un temperament f.vulcanic si sunt impulsiva si vreau sa raman insarcinata,ce trebuie sa fac sa devin calma?pt.ca ma chinui si nu pot...ma chinui si incerc sa ma abtin sa nu ma enervez,dar pur si simplu nu pot.Cat de mult ma poate afecta acest lucru?si cat de mult afecteaza sarcina? -
11 Mai 2009, 10:35Maseluto, starea ta de spirit, echilibrul tau emotional, influenteaza fatul. Cat timp esti insarcinata si apoi, cat timp alaptezi, trebuie sa fii caaalmaaa.................
Toate starile tale se transmit bebelusului. Si nu poti lua sedative. Eventual, DACA iti da voie medicul, vre-un ceai cu efect calmant. -
11 Mai 2009, 17:59Cel mai greu este sa lupti cu firea ta....gandul ca va veni o fiinta,pe care o astepti,o iubesti inca inainte de a o vedea,poate te va face sa iti impui sa fii calma...dar eu cred ca nu te enervezi asa din senin,sunt persoane care te irita ,incearca sa le eviti,ocoleste situatiile conflictuale,cu bunavointa,se poate....
-
11 Mai 2009, 21:16Multumesc pentru mesaje,fetelor!!...da,stiu celmai bine ca cel mai greu e sa lupti cu firea ta...motivele pt.care ma enervez sunt destul de intemeiate.Simplu:vreau sa aduc pe lume un copil dar nu am posibilitatea si asta ma doare...exista ceva mai rau?