hepl me!!!
-
8 Mai 2009, 15:550 0salut! ma confrunt de ceva vreme cu o problema si anume constipatia!!!
nu scap de ea desi am folosit ceai verde ,ceai antiadipos,mananc musli cu lapte dimineata si seara,manac lactate,nu manac paine,beau ceai de papadie si urzica. efectiv nu mai stiu ce sa fac.dati-mi un sfat va rog. -
8 Mai 2009, 16:34NON-STIPATION e un sirop din prune ce se gaseste la plafar,e foarte bun la gust si eficient
mai incearca cu ananas,,pere... -
8 Mai 2009, 17:55nici daca bei cafea pe stomacul gol dimineata nu merge?
ai grija ce mananci in timpul zilei, daca o sa mananci mai sanatos sunt sigura ca nu o sa mai ai probleme....si mananca multe fructe, astea o sa te ajute mult. -
8 Mai 2009, 18:26intra pe www.xplosivebody.ro
aici totul este posibil dc aveti probleme cu vergeturi sau probleme cu coloana se rezolva celulita este o joaca pentru ei .. eu am fost si a dat rezultate -
8 Mai 2009, 18:58cafea pe stomacul gol nu mai merge,dadea randament acu cateva luni,acum nu-si mai face efectul.
-
8 Mai 2009, 21:54eu am rezolvat astfel: dimineata pe stomacul gol 2 kiwi,apoi o cafea cu miere .in max 15 minute se rezolva
trebuie sa stai relaxata,daca tre sa pleci de acasa in timp scurt se poate sa nu aiba efect,e pe fond emotional.Iaurtul e f bun,dar facut de tine ,in casa,fara e-uri,din lapte nepasteurizat,si tot dimineata pe stomacul gol.