ajutor!
-
0 0De cateva zile cand merg la toaleta am niste dureri groaznice in zona intima, si uneori cateva picaturi de sange.
Merg la toaleta din ora in ora chiar daca nu trebuie, dar simt ca innebunesc din cauza durerilor.
Ce poate fi? De ce am aceste dureri? -
Buna , dya , dupa parerea mea ai cistita . Eu am patit asa ceva cu multi ani in urma ( exact ca tine , ultimele picaturi de urina erau sangerii ) si cred ca am procedat bine atunci ( m-am tratat dupa capul meu ), ca mi-a trecut in cateva zile ! M-am spalat cu mult ceai de musetel ( la exterior) si seara ( sau cand eram sigura ca nu mai ieseam din casa ) imi puneam o sticla cu apa calda (cat poti tu suporta de calda) pe abdomen si una intre picioare ( nu radeti !!!), dar ai grija sa nu te oparesti , ca-i mai rau dupa aceea ! De cate ori am mai patit asta , asa m-am lecuit cel mai bine ! ! Nu am luat atunci antibiotice , dar parca am auzit ceva de cistenal ( vezi la farmacie ) . Sau cauta pe forumuri tratamente naturiste pentru cistita ! Sanatate multa !
-
Si eu as spune ca este cistita. Am facut si eu boala asta cu multi ani in urma si nu-mi amintesc cum m-am tratat , dar ai toata compasiunea mea, imi amintesc ca a fost groaznic.
Eu as zice ca , in loc de apa, ai putea pune mamaliga (se pastreaza mai mult timp calda).
Multa sanatate!
p.s. daca faci spalaturi cu ceai, sa nu fie foarte concentrat. -
Doctorii lui peste vad ca dau sfaturi pe aici.
Regula nr 1 e sa nu aplici caldura(vezi mamaliga) cand deja ai infectie. Ai grija sa iti fie cald inainte, ca sa previi o infectie. Dupa aia mai rau faci cu caldura. Microbii o sa se inmulteasca si mai si, de o sa suie la rinichi. Been there, done that. Rezultat? O pielonefrita groaznica.
Regula nr 2...daca suspectezi ca ai pietre la rinichi si daca acum e posibil sa fie aceasta cauza nu bei apa ! Mai rau faci. Daca pietrele alea iti blocheaza caile de eliminare a urinii iti dai seama ce se intampla daca bei 3-4 litri de apa.
Daca nu te stii cu pietre la rinichi, ia si bea ceai diuretic si apa cat mai multa ca sa speli infectia.
Important ! Cand o sa ai bani, cu prima ocazie mergi la medic, ceri o analiza la urina si un tratament adecvat. Ca poate tu te simti bine dupa ce ai baut apa si ai luat Cistenal, dar tratat necorespunzator microbul prinde rezistenta si ajungi dupa aia de nu il mai tratezi nici cu mama antibioticelor.
Asculta de la o patita. Lasa forumul si mergi la medic. Neaparat. T -
Multumesc de sfaturi.
Am dat search pe google despre cistita si cam astea sunt simtomele care le am si eu.
Simt nevoia sa merg la toaleta cat mai des, cand ajung la toaleta trebuie sa fie imediat...
Azi a fost mai bine, adica am rezistat si 3-4 ore fara sa merg la toaleta.
Culmea ca nu stau desculta in casa, port sosete, papuci de casa, am grija de mine.
Acea durere groaznica din zona intima atunci cand urinez o simt ca si cum ar trebui sa se elimine ceva.
Imi cer scuze daca intru prea in detalii, nu am mai patit asa ceva si nu am cu cine sa ma sfatuiesc. -
Vreau sa tip de durere!
Acum cateva zile a inceput menstruatia si acea durere din zona intima cand mergeam la toaleta aproape nu mai exista dar acuma a reaparut, si parca e mai accentuata!
Simt nevoia sa merg la toaleta f des, din 30 in 30 min, maxim o ora, si cand urinez spre sfarsit am o durere insuportabila in zona intima.
Vreau sa imi fac programare pe saptamana viitoare la ginecolog, indiferent cat costa, nu mai rezist.
Imprumut bani si tot merg.
Dar pana atunci ce sa fac?
Nu vreau sa mai merg asa des la toaleta sau sa am acea durere.
Va rog, ajutor! -
Racelile frecvente insotite de dureri de rinichi destul de puternice m-au pus de multe ori in dificultate. Am urmat multe tratamente, pana cand un medic mi-a spus ca exista o sensibilitate crescuta la nivelul rinichilor si trebuie sa ma feresc de curent, frig si sa consum multe lichide. Am respectat ceea ce mi s-a spus, insa racelile si durerile de rinichi apareau constant, in fiecare luna aproape, chiar si in sezonul cald. De cateva luni iau Uro-complex, la recomandarea unei terapeute. Ea s-a tratat cu acest medicament naturist si am simtit pe pielea mea cat de eficient este. Il iau de 2 luni si in acest interval nu am mai avut probleme cu racelile si nici o durere de rinichi ceea ce ma bucura enorm. Voi continua acest tratament cat va fi nevoie, este foarte eficient.