mamografie digitala
-
0 0Buna dimineata!
A reusit cineva sa-si faca mamografie digitala?
Ma intereseaza pretul ( am inteles ca se ridica la 225 ron pentru fiecare san) si daca intr-adevar procedeul nu este atat de invaziv ca mamografia clasica.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri. -
Buna "cimbrishor", eu nu cunosc pe nimeni care sa-si fi facut mamografie digitala, dar sa stii ca procedeul este la fel de invaziv ca si la mamografia clasica. Mamografia digitala mai degraba usureaza munca medicului si plus e si mai scumpa fata de cea clasica (ajunge la 5 mln). Cunosc pe cineva care a fost multumita de cea clasica, si-a facut-o la Gral Medical si a costat-o destul de putin, pentru ca mers cu trimitere de la medic, dara fara trimitere e 150 lei.
-
Multumesc mult lara, am trimitere catre un mamograf clasic, dar am citit tot felul de articole in care se vorbea despre efectele mai putin nocive ale expunerii acesteia .Trimiterea o am catre un spital la un medic batran si cu multa experienta, cred ca o voi face pe cea clasica...
Inca o data multumesc. -
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor!