Cartofi prajiti sanatosi cu ActiFry
-
7 Mai 2009, 14:140 0Am tot auzit in stanga si-n dreapta de o friteusa Tefal in care poti praji un kg de cartofi cu doar o lingura de ulei! Am o cunostinta care foloseste aparatul si e chiar incantata de el pentru ca astfel nu mai trebuie sa renunte la mancarea preferata a familiei ei. Folosind atat de putin ulei, cartofii nu mai ingrasa si nici nu mai ai probleme cu colesterolul. Poti gati mai multe feluri de mancare cu ActiFry, gen pui, legume, creveti si chiar deserturi. Stiti de unde imi pot achizitiona o astfel de friteusa?
http://www.youtube.com/watch?v=ZFH7_6N4gjk -
7 Mai 2009, 14:45Daca intrai pe concursuri chiar prezinta produsul pe care il vrei,cu avantajele pe care le are noul sistem si firma care il produce,sincer si eu as fi interesata de asa ceva si la noi cartofii prajiti sunt preferati acasa.
-
7 Mai 2009, 14:53cartofii tot ingrasa chiar daca sunt prajiti in doar o lingura de ulei!
cel mai bine e sa mancati doar odata pe saptamana cartofi, chiar daca ii prajesti un ulei...daca mananci zilnic ingrasa! ...sau daca mananci in exces tot ingrasa...