Durere in dreapta buricului!
-
7 Mai 2009, 13:190 0Buna! De vreo 3 sapt , de fiecare data cand merg, simt o durere intensa in dreapta buricului,la 2-3 cm. Daca ma opresc, nu ma mai doare ,ci doar ramane un disconfort. Durerea se declanseaza la mers.Daca stau inauntru si nu merg, nu ma doare deloc. Dar cand merg,e destul de intensa. De la ce credeti ca vine durerea? Am fost diagnosticata cu colita spastica si diskinezie biliara. Sa fie de la una din ele?
-
9 Mai 2009, 16:32cred ca este de la dischinezie biliara.Sotul meu avea aceeasi problema si are dureri in partea dreapta,el nici nu putea sa doarma noapte de dureri .Cauta la plafar ceaiul G pt pietre la fiere si rinichi.E foarte bun,sotul meu nu mai are probleme decand a baut ceaiul asat,trebuie sa-l bei mai mult timp de 3 ori pe zi.
-
9 Mai 2009, 16:49cel mai probabil durerea poate sa fie de la un colon spastic sau apendicita.durerile de fiere sint sub coasta din partea dreapta.dar mai sigur mergi la medicul de familie.
-
11 Mai 2009, 23:12Chiar se poate scapa de problemele cu colecistul? Ca mie mi-au zis multi ca dureaza multi ani de zile
. Sotul tau a scapat de tot? -
12 Mai 2009, 10:38Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor!