Lavinia Tatomir - BIOTERAPEUT ??
-
0 0Va rog mult de tot, am mare nevoie sa aflu detalii, de orice fel despre Lavinia Tatomir.
Am inteles ca este un foarte priceput bioenergoterapeut avand experiente in care a vindecat diverse boli incurabile.
Trebuie neaparat sa stiu mai multe si s-o contactez pentru o persoana foarte bolnava.
Multumesc mult. -
Draga mea, eu pot sa-ti spun ca este fata unui medic din Craiova si ca avea aceste calitati de mica. Acum e casatorita cu actorul adrian Pintea si e in Bucuresti. Nu stiu unde lucreaza in Bucuresti. Cred ca este om priceput in paranormal. Stiu ca am o carte despre Lavinia si nu stiu cu ce ti-as putea fi de ajutor. Nu am fost la ea, asadar nu pot sa-ti spun din experinta mea, ci din auzite. Probabil ai vazut emisiunea cu ea de pe B1tv.
La Valentina Garlea din Iasi ai apelat? Nu este bioenergoterapeut dar poate sa vada daca persoana care e in cauza poate sa se vindece sau nu. Chiar si Lavinia am inteles ca simte atunci cand nu poate interveni in carma omului (a bolii).
Sanatate multa si spune-ne si noua ce ai facut la ea. -
Ma numesc Petrache Nicu, sunt din Urziceni, judetul Ialomita.
M-ar interesa foarte mult numarul de telefon si daca se poate, adresa domnisoarei LAVINIA TATOMIR -bioenergoterapeut, ce a a fost invitata intr-o emisiune la b1tv. Am mama bolnava de cancer in stadiul IV si as vrea sa pot lua legatura cu dansa. Va multumesc foarte mult pentru ajutor.
Nicu Petrache - pynut@hotmail.com -
eu am urmarit emisiunea PARANORMAL de pe b1 si cred ca puteti scri pe email emisiunii ca sa va dea mai multe informatii despre ea(adresa,telefon).
as apela pt tatal meu ,dar eu sint in iasi si e cam greu sa faci drumuri dese pina la bucuresti.
emisunea este duminica de la 19.00 ,cred.
email: paranormal@b1.tv