despre noduli la san

•  
    • 19 mesaje
    3 Mai 2009, 12:01
    0 0
    acum este ooo foarte mare problem cu noduli la san!a avut careva sau a simtit careva la palpare asa ceva?eu sincer sunt operata la san de 7 luni dar sincer e o experienta tare nasoala!mai ales cadn te ia pe nepregatite!
  •  
    • 320 mesaje
    3 Mai 2009, 13:23
    0 0
    eu nu m-am palpat niciodata...nici nu prea stiu cum se face. In schimb merg la ginecolog casm de 2 ori pe an, si niciun medic nu s-a gandit sa faca asta pana acum...desi face parte din control !! toti sar din pacate peste etapa asta!
  •  
    • 19 mesaje
    3 Mai 2009, 14:14
    0 0
    intradevar asa e ptr ca si eu merg la control de 2 ori pe an dar nici odata nu ma intrebat doctorul daca ma stiu palpa sau sa ma palpeze el!vreau sa iti spun ca in momentul in care am simtit nodulul si mam dus la medic si iam spus a zis ca mi se pare ca nu am!fiind din bistrita un oras micut nu mam lasat asa si mam dus la cj ca sa vad totusi despre ce era vorba ptr ca aveam si o durere care cu timpul a devenit insuportabila iar cei de la cj mau anuntat ca sa nu mai stau si ma operez repede ca deja avea 4 cm diametru era mare si continua sa creasca intrun rimt fff rapid!asa ca doamnelor daca simtiti ceva care nu vi se pare inclar consultati repede doctorul ptr ca nu e bine sa lasati asa ca puteti ajunge la lucruri mai grave!mai ales ca acum se fac tot felul de campani ptr prevenirea cancerului l san nu neglijati aveti grija de voi ptr ca eu mam operat si nu e tocmai placut!dar multumesc lui DUMNEZEU ca nu a fost ceva grav si am rezolvat problema la timp iar acum ma duc la control tot la 3 luni
  •  
    • 224 mesaje
    3 Mai 2009, 14:22
    0 0
    Cel mai bine este sa se previna astfel de afectiuni...veti spune ca nu se poate,dar va contrazic,pt ca daca esti atent la ce mananci,daca incerci sa controlezi stresul ai rezultate bune care te incurajeaza;daca mai ai si credinta in D-zeu,esti protejat cu adevarat.A aparut pe piata o carte care se numeste Vindecarea tuturor tipurilor de cancer de Hulda Regehr Clark,in care se dau retete de vindecare si de prevenire.E greu de tratat,dar nu imposibil,si se explica clar mecanismul si cauzele principale de aparitie a acestei boli.Cu multa vointa si perseverenta se poate trai fara boala,in general.
  •  
    • 19 mesaje
    4 Mai 2009, 09:15
    0 1
    asa e dar nu ai cum sa nu fi stresat in ziua de azi vreau sa iti spun ca din cauza stresului cred ca nu raman gravida dar nu am ce face asa sunt eu de cand ma stiu!si cu nodulul intradevar asa e se bazeaaz pe o alimentatie corespunzatoare