colon iritabil
-
1 0stie cineva ce analize se fac pt depistarea colonului iritabil?
-
multumesc mult pt raspuns doolly.Anul trecut am facut papanicolau si mi-a iesit ca am colon iritabil,anul acesta in februarie am mai facut unul si mi-a iesit ca e bine dar eu am dureri in partea stanga.In martie am fost la doctora de familie si mi-a zis ca am colon iritabil,mi-a dat niste pastile care mi-au facut bine.De o saptaman tot am dureri in partea stanga care imi trec doar cu colospasmin.As vrea sa fac mai multe investigatii ca sa vad ce e cu colonul.
-
testul papanicolau nu are legatura cu colonul. despisteaza afectiuni ale vaginului. ciudat/....
ideea e alta. si eu de circa un an de zile am sau 2 deacum, am o durere in partea stanga jos, in punct fix care mai radiaza ori in picior , ori in fese. Si tot asa, doctorita de familie a zis ca , daca eu vreau neaparat , pot face o colonoscopie , doar ca e fff scump si la noi in iasi sunt lungi liste de asteptare pt oameni cu urgente. nu stiu ce sa fac nici eu.... -
la fel este si dureream mea ,cite o data cu arsuri si se lasa de multe ori pe picior si am facut fel si fel de ecografii crezind ca este de la ovare dar nu mia gasit nimic la ecograf.durerile le am zilnic de citeva luni mai ales cind imi este frig sau stau jos pe scaun.si pina la urma este de la colon iritabil sau spastic..
-
De sanatatea colonului,de cat de curat este,depinde sanatatea noastra.E f bine sa faceti macar 2 cure de dezintoxicare pe an,care vreti voi(sunt f multe metode),care vi se pare mai usoara,nu va bazati doar pe calmante sau alte medicamente alopate.Exista un produs ,cp din seminte de dovleac,pepoon(parca asa se numeste) si e f bun,pt ca dezinfecteaza zona colonului,mai sunt si alte produse,se gasesc,indicate pe net,la afectiunea resp;trebuie sa incercati,ceaiuri,alimente,seminte(canepa,in,mei,susan etc);
-
Buna evelor!Pe mine ma doare in dreapta de 6 luni am facut analize...la va;lcea..ecografie 4d si nimic,,,mi s-a spus ca am capul apendicelui probabil mai sus ascuns si sa ma oprez de apendicita si am plecat la buc la sp de urgenta...am facut analize nu mi-a iesit nimic..colon iritabil si mi0a dat duspatalin...dar degeaba tot ma doare mai ales noaptea cand dorm pe dreapta
-
Ofer consultanta in carti si TAROT. Nu vreau sa stiu detalii despre dvs. ca apoi sa spuneti ca m-am inspirat! Daca sunteti interesate, lasati un mail pe cassey.cassey20@yahoo.com si va voi contacta cat se poate de repede. REFERINTE despre mine, gasiti pe cafeneaua de pe link: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20618/Cafeneaua-lui-Cassey/Cafeneaua-lui-Cassey-pagina-6.html
O saptamana frumoasa, tuturor! -
www.golfromania.org
sectiunea servicii propune noi si interesante moduri de a fi rasfatata asa cum meriti: hotel 4 stele asociat cu golf in pachete: tabara pentru copii, weekend romantic, team building, training!
sunt sute de mil euro programati ca investitie in complexe turistice ce includ golf. aceste resorturi vor oferii nivel de servicii occidental.
se merita sa puteti socializa cu cei mai bogati/inteligenti clienti romani si internationali! -
Si eu sufar de colon iritabil, cu diaree si gaze...
Am facut tratament prescris de gastroenterolog cu antibiotic (normix) si ibutin sau duspatalin pentru tranzit, dar degeaba.
Mi-am dat seama ca regimul alimentar este cel mai important. si sunt ok, fara medicamente, doar cu cate un ceai pe zi: de sunatoare sau menta sau galbenele.
Sanatate!