tratament naturist pt. gonartroza

•  
    • 649 mesaje
    1 Mai 2009, 08:22
    1 0
    Buna evelor ! Sufar de vreo 2 ani de afectiuni ale genunchilor ( de fapt cartilajele lor)! Un medic mi-a pus diagnosticul sec de gonartroza , altul de condropatie , dar niciunul nu mi-a dat importanta ! Ba chiar m-au expediat rapid , spunandu-mi sa vin altadata pentru fizioterapie , ca acum e aglomerat .Chiar unul din ei mi-a spus ca si la el se aud cu urechea libera , in timp ce urca scarile , zgomotele din genunchi ! Adica daca el are , eu cu ce-as fi mai cu mot ! M-am documentat eu de pe internet si , printre altele , am gasit o reteta chiar interesanta cu o alifie facuta din miere , mustar cu hrean, bicarbonat de sodiu si sare de bucatarie , care se unge pe locul bolnav , se acopera cu o folie de plastic si un fular , si se lasa peste noapte ! A experimentat cineva ? Poate sa-mi dea mai multe amanunte , referitor la cantitati ( acolo se spune ca trebuie parti egale ) ! Va multumesc ! Orice alt remediu naturist este binevenit !
  •  
    • 21507 mesaje
    1 Mai 2009, 08:32
    0 0
    n-ai ca face cu remediile naturiste aici,cartilajele nu se refac,se uzeaza cu virsta..si la mine mai trosneste cite ceva si la altii..daca esti plinutza,trebuie sa slabesti,daca porti tocuri,mai renuntzi la ele etc