Somnifere
-
0 0buna!Are cineva idee cam ce fel de somnifer as putea sa folosesc pt a adormii doua ore fara sa mai aud ceva.Sufar de o insomnie,care nu ma lasa sa dorm nici macar o jumatate de ora pe noapte.Am luat si calmante si ceaiuri si de o jumatate de an nu-si fac efectul,am fost la medic dar in zadar.Vreau ceva care sa ma faca sa dorm fara sa mai aud nici cel mai mic zgomot.Multumesc!
-
eu folosesc remedii homeopatice,daca ai bani,incearca o consultatie la homeopat(prima consultatie e in jur de 150-200 lei),daca nu,poti lua singura remedii in dilutie mica 5,7,9ch,pt ca nu au efecte adverse si nu dau dependenta.Trebuie doar sa stabilesti care este motivul insomniei(griji multe,durere de ceva,deziluzie sentimentala,neputinta de a domina ceva sau pe cineva etc),pt ca remediile se iau in functie de personalitatea pers.respective.Eu am luat opium 15 ch,pasiflora 15ch,valeriana 15 ch,in finctie de cauzele care imi provocau insomnia.Mai cauta pe google,si vezi ce se recomanda si ce s`ar potrivi cu situatia ta.Sanatate!
-
doolly la data: 2009-04-29 08:13
eu folosesc remedii homeopatice,daca ai bani,incearca o consultatie la homeopat(prima consultatie e in jur de 150-200 lei),daca nu,poti lua singura remedii in dilutie mica 5,7,9ch,pt ca nu au efecte adverse si nu dau dependenta.Trebuie doar sa stabilesti care este motivul insomniei(griji multe,durere de ceva,deziluzie sentimentala,neputinta de a domina ceva sau pe cineva etc),pt ca remediile se iau in functie de personalitatea pers.respective.Eu am luat opium 15 ch,pasiflora 15ch,valeriana 15 ch,in finctie de cauzele care imi provocau insomnia.Mai cauta pe google,si vezi ce se recomanda si ce s`ar potrivi cu situatia ta.Sanatate!
............
dolly, spui ca iei remedii homeopate...
stii cu ce se mananca homeopatia?
cum poti sa ii spui ca nu are efecte adverse si nu dau dependenta?
cum asa?
"orice otrava este propriul ei antidot, daca este folosita în doze foarte mici." se stia cu un secol in urma... cum de ii spui tu ce concentratii poate lua?
si ca sa-si depisteze motivele si ce i se potriveste,de pe net...
pai am fi toti homeopati, draga...
retineti “orice substanta este si otrava si medicament si numai doza face deosebirea dintre otrava si medicamentâ€.
chiar si la acelasi pacient, se dau remedii diferite ...depinde de mai multi factori..pentru tuse de exemplu,sunt atatea feluri de tuse...
nu va jucati cu granulele alea, nu-s bomboane, in nici un caz! -
da,Eva,cam stiu cu ce se mananca,homeopatia,si de aceea i`am spus sa ia.Daca e interesata,poate sa caute pe google si sa vada ca aceste concentratii pe care i le`am spus eu,si homeopatia in general,nu are efectele adverse pe care le au medicamentele alopate.Din pacate m`am confruntat de multe ori cu indiferenta sau limitarea cunostintelor unor medici,care iti recomanda tb de dormit,fara sa te intrebe ce alte afectiuni mai ai,sau daca dau dependenta.Eu cred ca daca o intereseaza ceea ce i`am recomandat eu,se va informa pe net sa afle mai multe si sa inteleaga ca,sa apeleze la un homeopat,daca isi permite.A fi sanatos,acum e un lux,aproape.Sunt convinsa ca sfatul meu nu e asa de important incat ea sa execute imediat ce i`am spus eu si literal,va discerne si va alege ce e mai bine pt ea.
-
eu n-am astfel de probleme, dar stiu o doamna care adormea abia spre dimineata vreo 4 ore, fara sa descopere cauza; a facut reflexoterapie de curiozitate, oricum facea masaj de relaxare regulat, si eu am vazut imediat o schimbare pe fata ei, era mai luminoasa, zambea; cand am intrebat-o ce are, mi-a zis: dorm 7-8 ore pe noapte, am intrebat-o de cand? de o saptamana, exact de cand incepuse reflexo;
nu stiu ce-a mai facut de atunci, dar si ea incercase de toate si nimic nu o "culca", pana sa faca reflexo;
odihna placuta