constipatie

•  
    • 13 mesaje
    28 Apr 2009, 16:27
    0 0
    doctorita mi-a prescris sennax deoarece nu aveam scaun decat la 2 sau chiar 3zile,dar nu mi-a spus cat timp il pot lua.medicamentul este eficient dar de indata ce nu il mai iau se revine la problema initiala.as putea sa il iau permanent sau este contraindicat?
    va multumesc
  •  
    • 7 mesaje
    28 Apr 2009, 17:58
    0 0
    buna!la plafar exista foarte multe ceaiuri laxative si in acelasi timp maninnca fructe si bea foarte multa apa.ce virsta ai?
  •  
    • 2439 mesaje
    28 Apr 2009, 19:48
    0 0
    Prune uscate, iaurturi, cereale!
  •  
    • 224 mesaje
    29 Apr 2009, 08:18
    0 0
    Incearca sa iti faci un program si sa te tii de el.Eu am rezolvat cumva,luand fructe(kiwi,e cel mai bun) dimineata pe stomacul gol,si apoi cafeaua.La mine e de natura emotionala,daca plec undeva,nu mai ies,daca am o emotie ,gata,se pune dopul,si atunci,dar numai atunci folosesc sennax.Mai foloseste si iaurt,tot asa ,dimineata pe stomacul gol.Ar fi bine daca poti,sa vezi un dr homeopat,ca se rezolva mai usor si pe o perioada mai lunga de timp.Mai sunt bune si masajele usoare pe abdomen,inainte de a te ridica din pat.
  •  
    • 1352 mesaje
    29 Apr 2009, 12:47
    0 0
    Seminte de in.
  •  
    • 2386 mesaje
    29 Apr 2009, 14:51
    0 0
    Incearca sa-ti schimbi si alimentatia.
    Trucuri care la mine functioneaza:
    - un pahar de apar rece cu o lingura de miere pe stomacul gol.
    - dimineata un bol cu lapte rece si fulgi de porumb sau alte cereale (da fara cacao, cu cat mai putine glucide)
    - seara pui intr-o cana apa si cateva smochine, dimineata le incalzesti si le bei pe stomacul gol
    - iti faci o cana mare cu tarate de grau amestecate cu apa sau lapte. Gustul e cam nasol, mai ales cu apa, dar ajuta.
    - mananca alune, migadale, bea apa multa
    - sau cand simti ca-ti vine sa te duci la WC si totusi nu poti, stai pe vine cateva minute ca pe WC turcesc