Anticonceptionalele

•  
    • 925 mesaje
    27 Apr 2009, 20:01
    0 0
    Anticonceptionalele duc la infertilitate?eu iau de 4 ani fara pauzele de 3-4-6 luni ca spun unii ca ar trebui facute,altii(cum ar fi doctora mea)ca nu ar trebui!As vrea si eu un sfat sau ceva concret.De catva timp mi-a zis cineva ca daca iei timp indelungat anticonceptionale duc la infertilitate,nu era cineva de specialitate,dar m-a pus pe ganduri!Voi ce stiti?
  •  
    • 248 mesaje
    27 Apr 2009, 20:25
    0 0
    Nu sunt asa de nevinovate pe cat par, efectele lor s-au putut observa pe mai multe planuri, incepand de la sanatatea fizica si psihica a femeilor care le folosesc pe termen lung . pilula luata de femei fara sa se gandeasca prea mult si prescrisa fara grija de medici( ca sa nu mai vorbim de cele care le ia pentru ca le ia vecina ) , ea a devenit mina de aur a vanzatorilor de pilule si medicamente. ÃŽn momentul în care noi luăm pilula, introducem în organism, un surplus de hormoni, nu naturali, ci sintetici (hormoni modificaţi în laborator). Structura lor chimică este în aşa fel modificată ca să aibă un efect maxim contraceptiv .
    ÃŽn momentul în care ingerăm aceşti hormoni, nu se întâmplă ca în cazul celor naturali(dimineaţa se elimină din organism orice surplus de hormoni naturali). Aceştia sunt hormoni sintetici, chimici, care se depozitează în timp în organism. Oricine ia pilula timp de ani de zile, şi mai ales cinci ani şi peste cinci ani, va avea un stoc de hormoni în ficat. Acest stoc de hormoni din ficat va produce în lanţ nişte reacţii ireversibile, care duc la boli cronice.
    Pilula nu este doar contraceptivă duce chiar la avorturi. Pilulele nu fac nimic altceva decât înlocuiesc un avort chirurgical cu un avort hormonal. avortul hormonal este mult mai periculos, pentru că nu ştii că ai făcut avort . Sunt cazuri de femei care au luat pilula ani şi ani de zile şi ajung în acest sindrom post-avort fără să aibă nici un avort chirurgical.

Dupa ce intrerupi ciclul nu se reglementează decât după doi ani !
  •  
    • 21507 mesaje
    27 Apr 2009, 20:37
    0 0
    gatonico,tu esti in vreo secta,ceva ? e grav,daca esti convinsa de ce zici aici
  •  
    • 925 mesaje
    27 Apr 2009, 20:39
    0 0
    Am luat Logest,Yasmin si acum i-au Microgynon!le-am schimbat cu recomandarea medicului din cauza unor eruptii cutanate!
  •  
    • 248 mesaje
    27 Apr 2009, 20:42
    0 0

da fac parte din secta oamenilor responsabili - ti-a placut asta , nu ? , era un articol scris de un medic (dr. C. Todea-Gross )
    http://www.anticonceptionale.info/contraceptive/154/ce-nu-se-spune-despre-metodele-contraceptive/
  •  
    • 21507 mesaje
    28 Apr 2009, 06:52
    0 0
    poate era medic veterinar
  •  
    • 133 mesaje
    28 Apr 2009, 08:38
    0 0
    Cred ca e in regula sa te protejezi cu anticonceptionale...pana la o anumita varsta.Dupa 30 de ani, organismul femeilor incepe sa sufere anumite modificari hormonale si se recomanda montarea steriletului.Ramane la aprecierea fiecareia...
  •  
    • 248 mesaje
    28 Apr 2009, 11:19
    0 0
    Estora ai mare dreptate , pilula e buna luata cu precautii speciale : sarcina posibil ,alaptare ,mai putin de 6 saptamani de la nastere ,sangerare vaginala neexplicata ,boala de ficat, fiere sau noduli in ficat in prezent sau trecut , varsta peste 35 de ani ,fumat , boala de inima, accident vascular cerebral, probleme de coagulare a sangelui hipertensiune arteriala,
  •  
    • 21 mesaje
    30 Apr 2009, 20:01
    0 0
    buna fetelor!spuneti-mi va rog...este vreo problema k am uitat sa-mi iau pastila ieri(adica prima pastila dupa pauza de la menstuatie)si o iau azi ,a8a zi de la ultima pastila dinaintea menstruatiei?mai am protectie?
  •  
    • 28 mesaje
    30 Apr 2009, 21:38
    0 0
    din cate stiu eu nu e nici o problema.Mai esti protejata,e posibil sa nu fi fost protejata in ziua cand nu ai luato.Eu cand am inceput anticonceptionalele,sti ca se iau din prima zi de menstruatie dar doctorul mi-a zis ca pot sa le iau si adoua zi ca nu e nici o problema pt ca nu exista riscul sa fiu insarcinata si sa iau peste.Deci eu zic ca nu e nici o problema,acum decizi tu ce vrei sa faci.
  •  
    • 21 mesaje
    1 Mai 2009, 12:43
    0 0
    dar eu nu am uitat sa o iau in prima zi de menstruatie,ci dupa menstruatie.........adica saptamana trecuta mi-a venit menstruatia(miercuri)si dupa ce am fost gata cu menstruiatia si trebuia sa incep urmatoarea folie de pastile.sper k mai sunt protejata de acum incolo,k asta ma ingrijoreaza.
  •  
    Ode
    • 40 mesaje
    22 Oct 2009, 20:59
    0 0
    Dati-mi voie sa imi exprim solidaritatea fata de Gattonica. De ce oare sa faca parte dintr-o secta cand spune pur si simplu niste mari adevaruri medicale? Nu fac parte din nici o secta si nci nu am asemenea ganduri, am insa aceleasi convingeri. Cine insa nu e interesata si vrea sa se indoape in continuare cu anticonceptionale, nu are decat, poate chiar si sa se distreze pe seama adversarelor anticonceptionalelor, mai vorbim peste un numar de ani. Nu de alta, dar cine rade la urma, rade mai bine...