Dr. dermatolog Branisteanu Daciana
-
27 Apr 2009, 18:130 0Ce stiti de d-na dermatolog Branisteanu Daciana din iasi?
Am inteles ca da niste tratamente foarte costisitoare.Toate ca toate, dar macar de ar avea vreun efect, sa nu fie alti bani aruncati pe geam.
Am maine progarmare la ea si vroiam sa aflu vreo parere dinainte.Eu nu sunt din iasi si mi s-a parut cam dubios sa imi spuna la telefon sa am bani la mine pentru tratamentul care mi-l va da.de ce?are tratamente care se gasesc numai la ea?nu pot sa imi cumpar tratamentul din alta parte?m-a cam deranjat, nu sunt obligata sau da niste bani pe un tratament pe loc, as vrea si eu sa ma documentez inainte despre ce imi prescrie.
Oricum, risc ca e printre ultimele sperante
am incercat destui dermatologi renumiti si toti m-au dezamagit cu tratamente "standard".
Daca a fost cineva astept cu nerabdare o parere. -
19 Dec 2011, 18:57
Buna seara,
Desi a trecut ft mult timp sunt curios daca v-ati rezolvat problema. E profesionist acest medic sau e inca unul din lunga lista de doctori comerciali care incearca doar sa vanda produse mai abitir ca un agent de vanzari...
Multumesc,
-
26 Dec 2011, 11:42Buna. Esti cam departe de Cluj, altfel ti-as fi recomandat eu un dr dermatolog foarte bun. el lucreaza la cluj.