Chist pe ovar si anticonceptionale
-
27 Apr 2009, 12:280 0Buna dragelor!! Am si eu nevoie de niste pareri,urgent,va rog mult!! Am un chist de 4 cm si medicul mi-a recomandat Yasmine 2 folii a cate 21 pilule fiecare,fara pauza de 7 zile pt a nu mai avea ovulatie.Dupa aceea o sa ma duc la o noua echo transvaginala.Problema este ca incepand din a 17 a zi de luat pastile,am o scurgere maronie zilnic,cantitati mici dar suficiente incat sa fol tampon zilnic.Medicul mi-a zis ca e normal.Ma deranjeaza enorm,cred ca mi s-a dat totul peste cap de la hormonii astia.Mentionez ca nu am mai luat niciodata anti pana acum.Si dupa ce o sa scap de acest chist,nici ca vreau sa mai aud de ele.S-a confruntat cineva cu aceasta problema? Va pup si astept pareri.
-
27 Apr 2009, 12:47Multumesc pt raspuns..nu stiu ce sa zic,doctorita mea este una dintre cele mai bune si recomandate ..zic eu(si multe alte fete)..mai am alte cunostinte care tot cu anti au scapat,dar ideea ta e f buna si o sa o iau in calcul.Nu pot sa intrerup anti acum cand mai am pana pe 13 doar, de luat.Dar in caz ca nu se retrage ,voi schimba"tehnica".O zi buna iti doresc
-
27 Apr 2009, 13:15mie dr. mi-a dat Diane 35, chisturile imi apar si dipar ca la hocus-pocus si sunt dependenta de anticonceptionale; daca fac pauza de anticonceptionale, iar apar si ma umplu de cosuri urate