menstruatie
-
0 0pe 4 aprilie am avut cm cu intarziere 5 zile care m-a tinut 4 zile iar pe 17 aprilie am avut o scurgere rosu inchis,aproape negru si dureri de burata si mijloc.Si acum ma doare burta si e foarte tare,am si sani tari si ma dor cand ii ating.Am stari de voma si ameteli cate o data.Stie cineva de la ce poate fi?
-
a acum am observat daca ai luat o pastila si apoi ai intrerup este doar o dereglare a organismul pt ca l-ai dat un pic peste cap, cu pastilele nu te poti juca ori le iei ori nu le iei daca iei chiar si o pastila si apoi intrerupi apare o dereglare de genul pe care o ai tu, niste scurgeri ca si cum ar fi un ciclu menstrual, binenteles un pic diferit stai cuminte luna aceasta o sa vezi dupa ce iti vine urmatorul ciclu, parerea mea e sa mai faci o luna pauza la pastile
-
ieri am avut parte de o zi plina de stres si de nervi,seara am avut dureri de burta si azi am scurgeri maro.Tin sa mentionez ca normal azi ar trebui sa-mi vina menstruatia.Ce poate insemna scurgerea asta maro si durerile ingrozitoare de burta care ma ia cu transpiratii si tremur toata.Va sa-mi raspundeti daca stie cineva.Multumesc anticipat.
-
Am fost la o saptamana dupa pasti la doctor si cand mi-a facut ecografia a zis ca e sarcina dar nu se vede bine ca e prea mica,apoi m-a trimis sa-mi iau un test de sarcina sa-l fac acolo la el,a iesit negativ si a zis ca e toxicoinfectie,cica as fi mancat eu ceva vechi de pasti.Eu i-am zis ca am de 2-3 saptamani starile alea,i-am zis si de scurgerea ai rosie inchis,aproape negru care mi-a venit cu o zi inainte de pasti si nu a vrut sa ma asculte,o tinea pe a lui ca am mancat ceva vechi de pasti.Nu inteleg ce legatura are scurgerea aia si durerea de sani cu toxicoinfectia.Va rog mult sa-mi raspundeti,daca stie cineva.
-
sunt doua variante la problema ta: 1 poate fi doar o dereglare hormonala din cauza pastilelor care se poate manifesta prin acele scurgeri inchise la culoare si dureri destul de mari de burta (pt ca incep ovare sa functioneze- banui ca sti ca pastilele iti pun ovarele in pauza) si 2 poate fi o sarcina (pai daca ti-a vazut-o la eco ce mai vrea si dr acela )(la mine sa vazut la eco si testul de sarcina a iesit abia dupa 2 saptamani), daca e sarcina scurgerile maronii-negre inseamna un inceput de avort iar durerile de burta sunt destul de tari incat te fac sa stai tot ghemuita
sfatul meu du-te urgent la un medic mai ales ca au mai trecut cateva zile si daca e sarcina se vede mai bine, la inceput la eco se vede doar sacul amniotic adica doar un punct mai marisor negru pe ecran, ai grija de tine e groaznic sa treci printr-o pierdere de sarcina(binentele in functie daca iti doresti copilul sau nu)
daca mai ai nevoie de vre-un sfat contacteaza-ma pe privat