menstruatie

•  
    • 28 mesaje
    25 Apr 2009, 14:21
    0 0
    pe 4 aprilie am avut cm cu intarziere 5 zile care m-a tinut 4 zile iar pe 17 aprilie am avut o scurgere rosu inchis,aproape negru si dureri de burata si mijloc.Si acum ma doare burta si e foarte tare,am si sani tari si ma dor cand ii ating.Am stari de voma si ameteli cate o data.Stie cineva de la ce poate fi?
  •  
    • 73 mesaje
    25 Apr 2009, 14:33
    0 0
    probabil ai racit...
    iei antibebe?
  •  
    • 28 mesaje
    25 Apr 2009, 14:41
    0 0
    am luat in prima zi de cm,adica pe 4 si apoi nu am mai luat si am avut contact neprotejat
  •  
    • 28 mesaje
    25 Apr 2009, 15:00
    0 0
    am avut contact neprotejat cu sotul la doua zile dupa ce mi-a trecut cm.Imi mai raspunde si mie cineva?
  •  
    • 361 mesaje
    27 Apr 2009, 11:24
    0 0
    e posibil sa ai o dereglare hormonala, cu ovulatia insa nu sti niciodata si mai ales ca ai avut greturi si ameteli, asteapta pana trebuie sa iti vina menstruatia si daca nu vine fa un test de sarcina
  •  
    • 361 mesaje
    27 Apr 2009, 11:27
    0 0
    a acum am observat daca ai luat o pastila si apoi ai intrerup este doar o dereglare a organismul pt ca l-ai dat un pic peste cap, cu pastilele nu te poti juca ori le iei ori nu le iei daca iei chiar si o pastila si apoi intrerupi apare o dereglare de genul pe care o ai tu, niste scurgeri ca si cum ar fi un ciclu menstrual, binenteles un pic diferit stai cuminte luna aceasta o sa vezi dupa ce iti vine urmatorul ciclu, parerea mea e sa mai faci o luna pauza la pastile
  •  
    • 28 mesaje
    30 Apr 2009, 19:48
    0 0
    Multumesc mult pt raspuns.Nu am mai luat de atunci pastile.Inca am starile de voma.Acum astept sa-mi vina menstruatia.
  •  
    • 28 mesaje
    1 Mai 2009, 10:43
    0 0
    ieri am avut parte de o zi plina de stres si de nervi,seara am avut dureri de burta si azi am scurgeri maro.Tin sa mentionez ca normal azi ar trebui sa-mi vina menstruatia.Ce poate insemna scurgerea asta maro si durerile ingrozitoare de burta care ma ia cu transpiratii si tremur toata.Va sa-mi raspundeti daca stie cineva.Multumesc anticipat.
  •  
    • 28 mesaje
    1 Mai 2009, 10:44
    0 0
    nu am mai luat anticonceptionale.
  •  
    • 28 mesaje
    1 Mai 2009, 23:12
    0 0
    imi mai raspunde si mie cineva?//
  •  
    • 366 mesaje
    2 Mai 2009, 09:39
    0 0
    Probabil ai racit .Mai asteapta o zi -doua.
  •  
    • 28 mesaje
    2 Mai 2009, 10:46
    0 0
    Am fost la o saptamana dupa pasti la doctor si cand mi-a facut ecografia a zis ca e sarcina dar nu se vede bine ca e prea mica,apoi m-a trimis sa-mi iau un test de sarcina sa-l fac acolo la el,a iesit negativ si a zis ca e toxicoinfectie,cica as fi mancat eu ceva vechi de pasti.Eu i-am zis ca am de 2-3 saptamani starile alea,i-am zis si de scurgerea ai rosie inchis,aproape negru care mi-a venit cu o zi inainte de pasti si nu a vrut sa ma asculte,o tinea pe a lui ca am mancat ceva vechi de pasti.Nu inteleg ce legatura are scurgerea aia si durerea de sani cu toxicoinfectia.Va rog mult sa-mi raspundeti,daca stie cineva.
  •  
    • 28 mesaje
    2 Mai 2009, 20:55
    0 0
    se pare ca nimeni nu stie sa raspunda la aceasta intrebare.
  •  
    • 1266 mesaje
    2 Mai 2009, 22:00
    0 0
    pai vezi, se pare ca chiar nimeni nu stie. Daca NU a fost nimeni intr-o situatie identica cu a ta, nu se poate da asa cu parerea. Eu zic sa te mai duci neaparat la o alta consultatie si la alt doctor - a 2-a parere, nu-i normal ce ti s-a intamplat, asta-i cert.
  •  
    • 28 mesaje
    3 Mai 2009, 09:01
    0 0
    multumesc mult pt raspuns.
  •  
    • 10 mesaje
    5 Mai 2009, 14:06
    0 0
    si eu sunt de parerea ca tre sa mergi la alt ginecolog, poate iti pune diagnosticul totusi corect.
  •  
    • 7673 mesaje
    5 Mai 2009, 16:12
    0 0
    cu siguranta e dereglare hormonala,am patit si eu asa ceva,dar de ce nu mergi la un alt medic mai competent?poate fi si din cauza stresului,poate fi si de la raceala.......
  •  
    • 28 mesaje
    7 Mai 2009, 22:59
    0 0
    Va multumesc mult pt raspunsuri.Corina cred ca are dreptate ca pe 1 cand trebuia sa imi vina cm normal am avut scurgere maro inchis timp de trei zile.Cand o sa ajung la doctor si o sa aflu mai exact ce am o sa va anunt.Inca o data va multumesc.
  •  
    • 361 mesaje
    8 Mai 2009, 07:56
    0 0
    sunt doua variante la problema ta: 1 poate fi doar o dereglare hormonala din cauza pastilelor care se poate manifesta prin acele scurgeri inchise la culoare si dureri destul de mari de burta (pt ca incep ovare sa functioneze- banui ca sti ca pastilele iti pun ovarele in pauza) si 2 poate fi o sarcina (pai daca ti-a vazut-o la eco ce mai vrea si dr acela )(la mine sa vazut la eco si testul de sarcina a iesit abia dupa 2 saptamani), daca e sarcina scurgerile maronii-negre inseamna un inceput de avort iar durerile de burta sunt destul de tari incat te fac sa stai tot ghemuita
    sfatul meu du-te urgent la un medic mai ales ca au mai trecut cateva zile si daca e sarcina se vede mai bine, la inceput la eco se vede doar sacul amniotic adica doar un punct mai marisor negru pe ecran, ai grija de tine e groaznic sa treci printr-o pierdere de sarcina(binentele in functie daca iti doresti copilul sau nu)
    daca mai ai nevoie de vre-un sfat contacteaza-ma pe privat
  •  
    • 28 mesaje
    9 Mai 2009, 13:48
    0 0
    multumesc mult mult laura.o sa ma duc la medic cat de repede gasesc unul mai bun pt ca nu mai am incredere sa ma duc la orice doctor.Mai am putin dureri de burta si stari de voma mai tot timpul.Eu imi doresc un copil foarte mult,am tot incercat si nu am ramas pana acum.Esti foarte draguta.