cum sa renuntam la fumat!!
-
0 0Buna, stie cineva vreo metoda de a renunta la fumat (oarecum mai ieftina)? Cred ca majoritatea dintre voi mi-ati spune VOINTA , sincer am dar nu suficienta si din aceasta cauza as avea nevoie de un mic ajutor. Am incercat tinctura antitabac dar nu functioneaza.....poate a reusit cineva altfel.
multumesc! -
Buna,
Eu sunt fumatoarea care a incercat ORICE sa se lase de fumat : nicorette, tigari medicinale, plasturi, metoda cu tigara bagata-n lapte ca sa ti se faca rau si sa nu mai vrei..... de toate, fara niciun succes. Pana cand mi-a trimis o prietena o carte-Allen Carr-Metoda usoara. Am strambat din nas multa vreme pana s-o citesc, 'o carte, haida de'. Dar a functionat.Nu se bazeaza pe metoda vointei, statistici, nici nu incearca sa te sperie.
E in format electronic, lasa o adresa de e-mail si ti-o trimit. Bafta -
Buna! Eu tot cu cartea am reusit sa ma las de fumat si am fost fumatoare de 11 ani.Nici eu nu eram foarte increzatoare,dar tin sa va zic ca imediat cum am terminat cartea,am lasat si tigara si nu mi-a stat niciodata gandul la tigari si nici nu am avut pofta sa fumez.Cartea e scurta,mie mi-a luat cam vreo 7,8 ore sa o citesc.
-
eu nu am fost chiar o fumatoare inraita, am mai facut cateo pauza de la tigari de cateva luni , dar ma apucam iara , cred ca din cauza anturajului , acum m-am lasat din nou si zic ca e definitiv, mi-a fost greu , la tigara de dimineata, sau la cea de dupa masa , sau la cea cu prietenii , dra am avut ceva voita sa ma ambitionez sa trec , stateam cu batonul de mentos in mana si cand imi venea sa fumez , mai ales cand ieseam in baruri , mestecam un mentos, si acum mi-e bine , nu mai simt nevoia sa fumez , desi am incercat una dupa 2 luni , si cred ca sunt convinsa sa nu ma reapuc.
cred ca mi-ar prinde si mie bine sa citesc cartea , va las e-mailul: mimi3_cris@yahoo.com