endocrinologie
-
1 0Cunoasteti cumva cabinete cu specializare in endocrinologie, care sa aiba contract cu casmb, in sectorul 6? Multumesc.
-
Eu stau la Valea Ialomitei. Am vazut ca exista si aici, la Valea Oltului, o policlinica Rosana, si mai e una pe Cetatea Histriei, dar nu am gasit sa aiba si specializare in endocrinologie. Am incercat si la RomGerMed, si la MedLife, dar ei nu au contract cu casmb, asa ca o consultatie ajunge pana la 100 de lei. Chiar acum am sunat si la Puls, ca ei au contract cu casmb, dar cica momentan nu au medic endocrinolog

Pana la urma cred ca o sa ma duc tot la Policlinica Cetatea Histriei, desi nu-mi plac deloc medicii de acolo, sunt mereu cu fundul in sus si nu se prea ocupa de pacienti.
Multumesc frumos, happyspirit
-
Summer, suntem cam vecine
. Eu stau chiar pe langa Policlinica Cetatea Histriei si stiu sigur ca au endocrinologie, ultima oara am fost acum vreo jumate de an...ma si intalnesc uneori cu doctorita pe strada. Toata chestia e ca treb sa te duci si sa-ti faci totusi programare, chiar daca ai trimitere de la medicul de familie....sunt ff multi pacienti...poate ca tocmai ca nu prea e un astfel de cabinet prin zona -
Happyspirit, stiu ca la Pol. Cetatea Histria sunt doi medici endocrinologi, la unul dintre ei am fost cand eram mai mica (Tataru, parca). Imi poti spune la care dintre cele doua doamne mergi tu? Si imi poti da nr din timpul programului ei, ca sa stiu sigur la cine sun pt programare? Multumesc inca o data
-
Ce fac vecinele mele ???? Eu stau la 2 blocuri de Policlinica Cetatea Histria

dar eu nu prea mai vreau s-o frecventez din cauza ca stai cam mult acolo sa-ti rezolvi problemele.De ex. am stat la oftalmologie 10 ore !!!!!!!!!!!!!! Asta de cand m-am dus sa iau bonuletul de ordine si pana am iesit din cabinet.
Eu sapt. asta vreau sa incerc clinica de la capatul lui 41 Ghencea medical center parca se numeste.Acolo stiu ca au contract cu CASMB-ul la oftalmo la ginecologie (astea le stiu sigur).Dar iei tel; de pe siteul lor si suni sa afli.Eu vreau sa incerc la dermatologie ca la cetate stau mereu cate 2 ore.
BAFTA !!! -
Uuu, mersi, Vio, am sunat si eu si au contract cu casmb si la endocrinologie. Sunt tare fericita, sper sa fie si d-na doctor in regula. Chiar ma gandeam ca tot la Pol. Cetatea Histria o sa aterizez, pt ca nu mai stiam pe unde sa caut. Si chiar nu ma atragea deloc Pol. Cetatea Histria, pt ca nu imi prea plac medicii de acolo (cand eram mica, am fost acolo si la oftalmologie, si la endocrinologie, si la dermatologie, acolo am avut si medicul de familie, si alte si mai cate
)
Oricum, multumesc frumos, fetelor, pt sfaturi, m-ati ajutat foarte mult!
Multa sanatate si toate cele bune! -
Viocris, am fost la consultatie. Din cate am inteles, e o singura doctorita acum, nu stiu daca cealalta a plecat sau e in concediu. Doamna a fost de treaba, mi-a dat de facut cateva analize, sa vedem ce-o fi de acum incolo. De pe 7 mai o sa intre in concediu si o sa se intoarca in iunie, asa ca de-abia in iunie o sa ma duc iar la ea. N.asol moment mi-am ales, dar ce sa fac, asta e acum
In rest, clinica mi s-a parut in regula, mare, curata. Asta a fost prima impresie, de-abia acum urmeaza greul
-
Imi pare bine ca am putut fi de folos . Si eu am ajuns ieri in clinica dar la dermatologie si chiar imi place.Singurul lucru de care nu am fost multumita a fost ca am cautat 10-15 minute loc de parcare, dar am intrebat la dr. si a zis ca acum se lucreaza la parcarea subterana.
Eu zic ca greul a fost sa te "urnesti de acasa".Analizele le faci tot acolo ?? -
Da, vio, analizele de sange le fac tot acolo. Pt ecografia ovariana si alte treburi din alea, m-a trimis la alta clinica (si la ei puteam sa merg, dar mi-a zis ca au si un barbat ginecolog si m-a vazut mai timida, asa ca mi-a zis sa ma duc la clinica aia, ca acolo stie sigur ca sunt numai doctorite bune). Loc de parcare am gasit repede, era dimineata si lumea era plecata la serviciu.
Ai dreptate, cel mai greu lucru a fost facut deja, si anume "urnirea de acasa".
-
Ma bucur tare ptr. tine ca ai facut pasul asta, vreau si eu sa-l fac cat de curand dar trebuie intai sa-mi mai eliberez programul.La ce ora ai fost tu de era liber ???Ca asa ma duc si eu ca dupa amiaza imi este cam greu pt. ca 3 zile am sala si 2 zile ma duc la dentist pana termin lucrarile de facut.
-
Viocris, programul doctoritei e asa: luni - 15-17, marti si joi - 15-19, miercuri - 8-12. Eu am fost miercuri, de pe la 9, si inaintea mea au fost in jur de 5 doamne. Dar vezi ca ea o sa intre in concediu de pe 7 mai pana pe 1 iunie. Nu trebuie programare, intrarea in cabinet se face in ordinea sosirii pacientilor.
Multa sanatate si, inca o data, multumesc pt ajutor
-
Buna summer, am observat si eu acelasi lucru la acea doctorita, si am luat decizia de a ma duce la nutritionistul de langa cabinetul endocrinologului si sunt chiar multumita de doctorita, este foarte blanda si vorbeste foarte frumos, se numeste Toma Ana Maria.PE 10 Septembrie tb. sa ma duc la ea cu analizele.