menopauza prematura
-
23 Apr 2009, 19:520 0buna! am 36 de ani,la varsta de 21 de ani am suferit o operatie de chisturi ovariene in urma careia mi-au fost scoase ovarele...de at beau pastile ca sa pot sa am menstruatie,diferite pastile recomandate de medic dar in ultima vreme folosec femoston normal. dupa acest medicament in ultimile luni nu am mai avut menstruatie. gandul k intru in menstruatie prematura ma sperie, am frisoane, am dureri de cap,imi cade foarte rau parul, st foarte nervoasa,nu mi se pare normal k la varsta mea sa intru in menopauza...va rog sa ma ajutati cu un sfat sau un tratament.....va multumesc
-
23 Apr 2009, 21:07Buna , iti recomand cu caldura Femme 24 de la Forte Pharma . Se gaseste in Sensiblu / Centrofarm / Farmaciile Uno . Contine proteine din soya , molecule estrogen-like ,inlatura si reactiile adverse . Daca imi scrii pe mihaelastam@yahoo.com iti trimit un mail cu prezentarea produsului . Multa bafta ....important este sa lupti , cea mai urata repercursiune este demineralizarea osoasa cu osteoporoza .