tendon taiat

•  
    • 1 mesaje
    22 Apr 2009, 22:52
    0 0
    inainte de craciun mi-am taiat tendonul de la mana stanga pe partea dinspre palma, taietura este la 3 degete in schimb a fost taiat doar tendonul d l degetul din mijloc...nush c sa mai cred, numi revin..misc mana foarte putin si ma doare adesea f mult...as vrea sa stiu daca cineva a mai patit si cum ma poate ajuta...sn disperata, mie sa numi revin nicodata...am mai citit pe alte forumi unde sp ca tendonul isi revine dar f greu.....oare pot incepe ex sau tratamente??? la operatie ma taiat si in palma sa mi-l lege, doctorul a sp ca niciodata nu o sa am mana ca inainte dar vad ca nusi revine deloc degetul. degetul aratator este inca putin amortit adesea nul simt...iar cel din mijloc atat de mult a fost legat de celalant ca nu-l pot deschide ..in fine..imi este foarte greu..am trecut peste asta cu usurinta dar acum dp atatea luni imi dau seama ca am mare nevoie de mana mea...si am nevoie sa o pot misca mai bn...sn disperata n-am mai intalnit cazuri ca al meu si nu stiu c sa cred..va rog ajutatima...multumesc
  •  
    • 1510 mesaje
    23 Apr 2009, 02:46
    0 0
    of piupiu imi pare rau pt ce ti s-a intamplat, nu ma pricep sa-ti dau vreun sfat, mergi la un alt medic, poate poti face anumite exercitii sa ajuti revenirea