Bebe!

•  
    • 9 mesaje
    22 Apr 2009, 16:48
    0 0
    Hey.Mi'am facut 2 teste de sarcina. Primul era Sure Check.A iesit pozitiv (prima liniuta clara,a2a se vedea dar mai stearsa) .Mi'am luat inca un test (banda) si a iesit la fel.a2a liniuta mai stearsa.Cele 2 teste le'am facut la interval de max juma de ora.Maine o sa mai fac un test Sure Check,poate totusi nu a fost ok ca le'am facut unul dupa altul.
    Oricum pb cea mare...e sarcina. Oricat de mult as iubi eu copiii,nu il pot pastra.In primul rand,parintii mei ar reactiona oribil cand ar afla si in al doilea rand,nici macar majora nu sunt.Deci se pare ca trebuie sa ma descurc chiar singura in situatia asta pt ca "taticul" e putin spus dezinteresat. Aveti idee unde se poate face un avort in cluj (am 17 ani) si cam cat ar costa? va rog mult.
  •  
    • 325 mesaje
    22 Apr 2009, 19:33
    0 0
    draga mea,dar tu ai idee cate metode contraceptive exista acum?
    uite asa distrugi viata unui sufletel nevinovat,din cauza incapacitatii tale de a te proteja
    iti place p....a de mica,dar vezi ca e si periculoasa
  •  
    • 35 mesaje
    23 Apr 2009, 10:38
    0 0
    La orice cabinet. Te poti duce la clinica "Doiminic Stanca", acolo e cel mai ieftin, cred, ca e clinica de stat. Ti-as recomanda clinica Gynia, str. Moşoiu (fosta Dostoievski) nr. 60., e clinica privata , foarte curata , e mult mai sigur . Habar n-am de preturi , ma gandesc undeva la vreo 5 mil. In rest sunt multe cabinete de gine, dar mai bine te duci la o clinica specializata . Mult succes...
  •  
    • 107 mesaje
    23 Apr 2009, 11:35
    0 0
    1. nu intra in panica, nu mai repeta testul, nu mai are rost;
    2. nu e un moment bun pentru tine sa faci un copil acum, termina studiile, gaseste un job bun, cauta independenta financiara;
    3. intereseaza-te daca exista la cluj Clinica Marie Stopes si fa intreruperea de sarcina cu anestezie totala, e mai bine sa nu stii nimic, poti ramane marcata toata viata, nu te gandi la ce faci de fapt, gandeste-te ca-ti scoti o masea, stiu ca-i crud din partea mea si ca e totusi un copil, dar acum e vb doar de tine si de viitorul tau;
    4. daca-i scump, imprumuta-te, inca mai iei alocatie, in cateva luni poti plati imprumutul, dar nu spune nici unui cunoscut ce ti-i se intampla, descurca-te singurica, va fi secretul tau; daca deja ai spus cuiva, roaga-l macar sa te duca si sa te aduca acasa dupa interventie si sa pastreze secretul; lumea are gura mare si e rea, crede-ma;
    5. toata povestea asta te va intari, te va maturiza si poate iti va aduce si un pic de intelepciune, si daca nu folosesti prezervativ, ca nu le place lor - baietilor-, protejeaza-te tu, ia anticonceptionale, vezi ce-ti recomanda cei de la clinica unde vei merge; dar ia neaparat; daca nu stii mai exista si pilula de a doua zi, o gasesti la farmacie;
    iti tin pumnii si-ti urez sanatate
  •  
    • 40 mesaje
    23 Apr 2009, 18:16
    0 0
    Ce chestie!!!!!!!!!!!!!!! Unele sunt disperate să facă un copil şi altele nu ştiu cum să scape de el.E strigător la cer!!!!!!! offffffffffffffffff
  •  
    • 9 mesaje
    25 Apr 2009, 00:12
    0 0
    crede'ma ca si eu l'as pastra.dar nu e asa usor.referitor la mesajele de mai sus,anticonceptionale nu iau,dar ne'am protejat.
  •  
    • 1639 mesaje
    25 Apr 2009, 09:19
    0 0
    poti sa mai incerci la clinica Interservisan ...din cate am auzit este o clinica foarte buna....si eu cred ca pretul e undeva pe la 5 milioane...habar nu am.
  •  
    • 197 mesaje
    30 Apr 2009, 10:52
    0 0
    Din pacate,egoismul e neincapator, in natura multo oameni. Deeadami este un caz elocvent. De ce nu o indemnati sa lupte pt o fiinta, pentru o minune?De ce nu o sfatuiti sa pastreze copilul? De ce conteaza doar ea si viitorul ei? Cand faci sesau dragoste, dupa caz) trebuie sa-ti asumi si consecinte, sa te gandesti ca OMORI un suflet. Sa faci rau sau sa dai sfaturi de acest gen este f usor, binele se face greu. Daca ati vedea cum este format un bebe inca din primele zile v-ati considera niste criminale si nu cred ca ati mai face avorturi cu atata usurinta! Poate ca mai tarziu vine si reversul medaliei: momentul in care veti dori un copil si nu-l veti mai avea...
  •  
    • 1784 mesaje
    30 Apr 2009, 11:08
    0 0
    tzoaco si altele...nu mai judecati cu atata larghete oamenii!!! Fiecare are motivele lui si nu in ultimul rand e raspunzator pentru ceea ce face...
  •  
    • 1784 mesaje
    30 Apr 2009, 11:11
    0 0
    "iti place p....a de mica,dar vezi ca e si periculoasa ".....ai ajutat-o incredibil de mult cu remarca asta mega inteligenta....cata rautate gratuita....ce limbaj de mahala "adaptat" la context......
  •  
    • 248 mesaje
    30 Apr 2009, 11:32
    0 0
  •  
    • 470 mesaje
    30 Apr 2009, 16:43
    0 0
    se pot face intreruperi de sarcina cam la orice clinica de ginecologie, chiar si la stat daca platesti o anumita taxa (parca 150ron era anul trecut).
    nu am facut niciodata deci nu pot da sfaturi, si sper sa nu ajung niciodata in asemenea situatii...
    dar e usor de dat sfaturi, e usor sa spui sa tii copilul, e relativ usor sa scapi de el... nu e o solutie nici sa-l aduci pe lume ca mai apoi sa se chinuie o viata intreaga... si accidente exista, chiar in cazul in care se protejeaza cei doi parteneri.. nici o metoda contraceptiva nu e 100% sigura...
  •  
    • 63 mesaje
    30 Apr 2009, 21:36
    0 0
    Foloseste metode contraceptive pe viitor,avortul este o operatiune destul de chinuitoare in plan fizic si psihic.E pacat,ca la varsta ta sa treci prin asa ceva.E de asemenea destul de devreme pt a incepe viata sexuala.La 17 ani esti inca un copil!!!
  •  
    • 63 mesaje
    30 Apr 2009, 21:38
    0 0
    Halib are dreptate!!! La 17 ani ar trebui sa mergi la scoala nu sa faci prostii!!! Scuze daca par rautacioasa sau de moda veche dar sa faci sex la 17 ani..mi se pare exagerat
  •  
    • 40 mesaje
    1 Mai 2009, 12:03
    0 0
    Teatea tu ce sfat îi dai? Dacă vrei...
  •  
    • 1784 mesaje
    1 Mai 2009, 21:12
    0 0
    Nu vreau...