chist la colon...:(
-
15 Iun 2004, 17:530 0De 2 saptamani am aflat ca tatal meu e bolnav.Are chist la colon de circa 7 ani,depistat in urma cu acum aproximativ o luna.Se poate opera dar ce e mai rau..,i se va anula functia anusului si i se va face o gaura in abdomen,pe unde isi va face nevoile.Nu stiu daca e chiar corect ce zic eu aici,asta am inteles si eu prin telefon ca e o distanta mare intre noi....eu in Grecia...parintii in Romania.Va rog,daca cunoasteti amanunte referitoare la aceasta boala....ajutati-ma!Va multumesc mult!Va pup!
-
15 Iun 2004, 21:04Chistul de ce natura este?
Sa stii ca boala asta cateodata e tare urata si se termina haios dar nu se stie niciodata...Am vazut multe cazuri la tv despre oameni care au scapat cu bine, adica chistul a fost extirpat si nu au aparut altii..
Sunt si cazuri tragice dar nu trebuie sa te gandesti la asta. Sa ai curaj si incredere! Te pup! -
16 Iun 2004, 07:49oana76,iti multumesc...nu stiu de ce natura este acest chist,nu am prea multe date referitoare la boala tatalui meu,dar sper ca intr-un final sa fie bine.Oricum,medicul i-a zis ca necesita operatie,in urma careia se va face bine.Asta e viata!
-
16 Iun 2004, 09:45Ce i se va face tatalui tau se cheama "anus contra naturii".La gaurica din abdomen i se va atasa o punga, unde se vor aduna materiile fecale. Aceste pungi se schimba si gata!!
Atit sa fie problema..Dea Domnul sa fie vorba de un chist benign...Se poate trai f. bine cu asta..!Curaj!