Cistita

•  
    • 9 mesaje
    20 Apr 2009, 00:04
    0 0
    Salut.Ma macina si pe mine ceva de cateva zile..si sper sa ma puteti lamuri.
    S'a dovedit dupa cateva sapt de "chin" ca as avea cistita.Ceea ce ma ingrijoreaza...e posibil ca cistita sa afecteze menstruatia?Mi'a venit la data cand trebuia,dar de obicei ma durea burta ingrozitor inainte si ma menstruatia tinea cate 4 sau chiar 5 zile.de data asta...nu m;a durut aproape deloc burta iar menstruatia nu a tinut mai mult de 2 zile...si mi'a venit fff putin. Suna ciudat...dar...e posibila o sarcina?
    Mersi
  •  
    • 73 mesaje
    20 Apr 2009, 12:51
    0 0
    de ce nu-ti faci un test de sarcina ca sa fii sigura?
  •  
    • 320 mesaje
    20 Apr 2009, 15:00
    0 0
    dar cum e durererea la cistita? sau ma rog, cum ti-ai dat seama? ca am si eu simptome de genul...pana acum aveam ciclu normal, in ultimele 2 luni ma tine fffff putin si nu prea ma mai doare.
  •  
    • 9 mesaje
    21 Apr 2009, 03:09
    0 0
    Hmm...cum mi'am dat seama de cistita?...am cautat pe net tot ce este despre subiectul respectiv...si am cam toate simptomele.stiu ca ar trebui sa merg la medic pt tratament si altele,dar momentan nu pot,sunt in Franta.mi cam frica sa imi fac testul,nu stiu de ce.prietenele mele ziceau sa imi iau gandul de la sarcina,ca din moment ce mi'a venit,e imposibil.dar oricum...sunt mult prea neducmentata,so i need help! pareri pls?
  •  
    • 320 mesaje
    21 Apr 2009, 16:35
    0 0
    uneori poate exista si sarcina avand ciclu. cunosc personal 2 cazuri de astea. fetele si-au dat seama prin luna a 4 a si n-au mai putut sa sa ailta decizie. in romania e 10 lei un test de asta. asa ca la tine e tot vreo 2-3 euro.......Pt asta, de ce sa nu-l faci si sa stai linistita?
  •  
    • 73 mesaje
    25 Apr 2009, 10:42
    0 0
    tu ai mai deskis un topic, unde afirmi k esti insarcinata si k ai 17 ani.ori esti in Franta, ori vrei sa faci avort in Cluj?