imi doresc un copil
-
0 0buna fetelor,
sunt noua in grup,si vreau sa va spun ca sunt f. debusolata,imi doresc un copil
bine si care este problema,imi veti spune,problema este ca sufar de epilepsie,o faza usoara,cu crize una la un an,problema este ca trebuie sa urmez un tratament si ma ingrozeste ideea de a-l intrerupe,am consultat medicul neurolog si mi-a spus ca nu ar fi probleme,dar imi este frica pentru mine si copil
daca cineva ma poate ajuta cu un sfat as fi foarte recunoscatoare,multumesc -
Ratacita, esti rea! mesajul tau e ca nuca in perete... eva are o problema serioasa, se teme pentru sanatatea copilului si a ei iar tu ii explici "cum se face". Asta stie si ea, nu are nevoie de "scheme" de la tine ci de un sfat, de o incurajare.
Cred ca bine ar fi sa te supravegheze medicul de familie (si neurologul) si medicul ginecolog pe toata perioada sarcinii. Daca ei spun ca poti renunta la medicatie e ok...
Multa sanatate si un copil asa cum iti doresti! -
iti doresc mult succes sa ai un copil dar vezi daca boala ta nu este transmisibila la copil,si eu am o problema de sanatate (o boala reumatica ) si la cati doctori am fost mi-a spus ca daca nasc baiat 80% ia boala si inca ma mai gandesc daca merit sa risc .Iti doresc mult noroc si multa sanatate si sa ne spui ca o sa ai un copil .Ai grija de tine