extractie dentara

•  
    • 77 mesaje
    18 Apr 2009, 11:02
    0 1
    In cat timp v-a trecut "rana" dupa extractie dentara ? ( in cazul in care ati facut extractie)

PS: e destul de dureros mai ales pe timpul noptii...
  •  
    • 77 mesaje
    20 Apr 2009, 09:34
    0 0
    nu are nimeni nici un raspuns?
  •  
    • 1266 mesaje
    20 Apr 2009, 20:54
    0 0
    mie, destul de repede - erau insa maselele ultime pe maxilar. In cateva zile nu m-a mai durut absolut deloc, iar pana atunci te doare asa, cam ca si cum ai avea o mica vanataie (daca atingi locul respectiv). La mine nu a fost nevoie de absolut nici un medicament ( algocalmin etc). Sincer, scapi repede
  •  
    • 2 mesaje
    10 Nov 2010, 20:48
    0 0
    whoami said:
    In cat timp v-a trecut "rana" dupa extractie dentara ? ( in cazul in care ati facut extractie)

PS: e destul de dureros mai ales pe timpul noptii...

•  
    • 2 mesaje
    10 Nov 2010, 21:13
    0 0

Buna seara,

Sotul meu a facut puroi la masea, pentru ca asta se intamplase seara, l-am programat la urgente (mentionez ca stam in Anglia). Doamna doctor de acolo a recomandat ca maseaua sa fie scoasa spunandu-ne ca este singura solutie. Drept urmare asta am si facut... maseaua a fost extrasa... puroiul tot acolo si i s-a prescris amoxacilina de 250 de 3 ori pe zi timp de 5 zile.Este adevarat ca punga de puroi s-a retras vizibil in ultimele 12 ore...insa... ce ma ingrijoreaza si nelamureste pe mine... Este posibil asa ceva fara ca mai apoi sa existe unele riscuri fie ele si cat de mici?

Nu auzisem sa se faca astfel de extrageri de masea si eram oarecum retinuti in aceasta privinta insa doamna doctor insista in draci ca nu exista nici un fel de risc ba mai mult este recomandant.