vitamine/fumat
-
17 Apr 2009, 10:480 0buna..am si eu o intrebare...de curand am fost la doctor si trebuie sa urmez o ''cura'' de vitamine a foste b6 calciu....o colega mi a spus ca ar trebui sa nu mai fumez in aceasta perioada...am cautat pe net dar nu am gasit niciun articol referitor la asta.(stiu ca fumatul dauneaza oricum sanatatii,chiar daca nu fumez mai mult de 5-6 tigari toata ziua)
intrebarea mea era daca intr adevar fumatul este contraindicat in timpul administrarii vitaminelor -
17 Apr 2009, 10:50n-ar mai trebui sa fumezi deloc
e factor cunoscut,implicat in producerea osteoporozei -
23 Apr 2009, 21:50Depinde pentru ce ai primit B6 .... singura asociere contraindicata este cu un tratament antiparkinson in rest poti fuma desi nu face bine dar nu ma pot trezii eu lupul moralist din moment ce si eu fumez .
-
27 Apr 2009, 18:39Eu nu stiu nimic despre B-uri si fumat, insa sunt niste studii despre betacaroten si fumat. FYI: daca ai fumat sau inca fumezi, nu lua suplimente de betacaroten, pt ca mareste sansele de a dezvolta celule canceroase. Nu se aplica morcovilor, caiselor si altor surse naturale de betacaronten.