problema rusinoasa!

•  
    • 63 mesaje
    15 Apr 2009, 00:17
    0 0
    buna fetelor,
    ma confrunt cu o problema destul de rusinoasa, mai exact nu pot ajunge la orgasm.
    El este singurul meu partener si la inceput aveam orgasm fara nici o problema, dupa aceea mai greu si acum deloc. Ma simt tot mai aiurea pentru ca desi el intelege as dori sa am din nou o viata sexuala normala.
    Ce imi recomandati sa fac, pentru ca sunt intr-o situatie destul de jenanta.
    mersi anticipat:*
  •  
    • 62 mesaje
    15 Apr 2009, 12:08
    0 0
    incearca alte pozitii
  •  
    • 99 mesaje
    15 Apr 2009, 13:49
    0 0
    incearca ceva mai sexy, imbracamine sexy, un streaptease, nu stiu...ceva sa te turn on mai mult si sa ajungi mai usor la finish
  •  
    • 73 mesaje
    25 Apr 2009, 14:39
    0 0
    cand am citit titlul, m-am gandit la vreo BTS....
    cred k e o kestie psihologica...ori el nu-ti mai acorda aceeasi atentie, ori u esti stresata de ceva si nu te relaxezi suficient...
  •  
    • 63 mesaje
    25 Apr 2009, 22:00
    0 0
    Eu cred ca orgasmul nu este necesar de fiecare data.Important este sa te simti bine.Si orgasmul nici ca va veni, daca stai sa te gandesti:"vine ,nu vine".Lasa-te in voia simturilor si nu te gandi numai la finalitate!
  •  
    • 2439 mesaje
    26 Apr 2009, 19:10
    0 0
    nu mi se pare ceva rusinos
  •  
    • 21 mesaje
    30 Apr 2009, 20:10
    0 0
    o inteleg pe nicki perfect,in aceeasi situatie sunt si eu,poate mai rau ptr k ea macar a avut la inceput orgasm,eu niciodata...(,si nu stiu daca mai pot spera......daca nu am avut pana acum....pur si simplu nu simt nimic la contactu sexual...(.....nu stiu ce sa mai cred...????
  •  
    • 28 mesaje
    30 Apr 2009, 21:30
    0 0
    in timpul actului sexual nu trebuie sa te gandesti la nimic,trebuie sa traiesti clipa,sa te lasi dusa de val.Eu cand fac asa am orgasm,cand ma gandesc in alta parte sau cand o sa se termine nu mai simt nimic.Fa asa si sa vezi ca o sa fie bine.
  •  
    • 59 mesaje
    30 Apr 2009, 22:28
    0 0
    Si ce e asa rusinos?
    In secolul nostru nimic nu mai e rusinos
  •  
    • 21 mesaje
    1 Mai 2009, 12:31
    0 0
    draga gabi,am trait si clipa in timpul actului,dar degeaba sunt cateva secunde de placere si apoi gata,am incercat sa nu ma gandesc si sa ma concentrez dar degeaba,am inceput sa ma gandesc la tot cei rau....k poate eu nu voi avea niciodata orgasm vaginal,caci cel clitoridian il am....poate sunt "bolnava"...(
  •  
    • 28 mesaje
    1 Mai 2009, 23:51
    0 0
    uitate in programul libertatea de saptamana trecuta il mai avea soacra mea.Am vazut si eu azi ce scrie.O sa ma uit maine daca il mai are si iti spun ce scrie
  •  
    • 21 mesaje
    3 Mai 2009, 21:17
    0 0
    multumesc gabi,astept sa imi scrii,chiar sunt curioasa ce scrie in acel ziar....
  •  
    • 2487 mesaje
    4 Mai 2009, 14:58
    0 0
    Este ceva diferit in relatia voastra?Un stres,o rutina sau chiar o lipsa de dorinta sexuala?
    Fetele faceau legatura intre orgasm si relaxare,este cit se poate de adevarat, la fel si ca ogasmul feminin nu este prezent la fiecare act sexual,uneori lipsa preludiului duce la lipsa placeri.Sunt multe cauze,eu iti recomand emisiunea de pe euforia pt adulti ,de educatie sexuala,poate vei gasi acolo idei de pus in practica.
  •  
    • 21 mesaje
    7 Mai 2009, 22:59
    0 0
    buna bim,in relatia mea nu este nici stres,nici plictiseala sau alceva de genu ce intervine intr-o relatie.......,din contra am o relatie deosebita,ne iubim fff mult iar partenerul meu este un nebunatic in pat,si am incercat toate metodele....ma simt bine la preludiu si la inceputul actului sexual si apoi dispare tot .incep sa cred k nu voi avea niciodata....
  •  
    • 28 mesaje
    9 Mai 2009, 18:31
    0 0
    Sexologii spun ca,in timpul activitatii sexuale,o anumita zona de pe cortex,responsabila cu emotiile,se relaxeaza.In momentul in care suntem implicati intr-o activitate ce are ca scop orgasmul prin act sexual,are loc o eliberare de endorfine.Endorfina e o substanta cunoscuta ca fiind principala sursa prin care corpul diminueaza,natural,durerea.Adesea incapacitatea momentana de obtinere a orgasmulul este manifeststa prin frustrare,iar persoana in cauza tinde sa ascunda aceasta incapacitate.Consecintele pot fi in primul rand la nuvelul increderii in sine,care va fi din ce in ce mai scazuta,iar contactele sociale vor fi din ce in ce mai putine si mai distante.
  •  
    • 63 mesaje
    10 Mai 2009, 00:30
    0 0
    buna fetelor,
    imi cer scuze in primul rand ca nu am raspuns dar nu am avut timp sa mai intru pe forum. Sper ca nu v-ati suparat.
    intr-adevar suntem destul de stresati, el cu serviciu, eu cu facultatea, anul acesta termin, am licenta in iunie si pur, si mai e si faptul ca au fost ceva probleme cu parintii mei, care desi au trecut, inca mai simt oaresce chestii, si ajung sa ma gandesc la asta si se rasfrange asupra relatiei noastre intime si nu numai
    sper ca dupa ce o sa treaca licenta si o sa ma stabilesc cumva sa treaca problema asta...
    oricum multumesc ptr sfaturi si o sa le pun in pracica, desi am incercat tot felul de chestii si nu a mers, cred ca totusi e de la stres....