pitiriazis rozat
-
14 Apr 2009, 21:230 0fetelor cat tine boala asta?am facut si tratament cu pastile si cu crema da vad ca bubele tot ies si am si pe fata cateva ...daca voi ati avuty cam cat timp ati suferit pt ca sunt de-a dreptu oribile park sunt un dalmartian...nici nu stiu de la ce au iesit va multumesc
-
15 Apr 2009, 12:53Tesica, daca e cumva vorba de pitiriasis rosaceea, singurul tratament care trebuie urmat e sa NU mai iei nici un fel de pastile si sa Nu mai aplici nicio crema. Un fost prieten a avut exact aceeasi problema, o vara intreaga s-a dat cu o mie de lotiuni, creme, a luat pastile ... nimic nu a avut efect. A schimbat 3 dermatologi si intr-un final a ajuns si la Colentina. Le-a aratat dr. de acolo toate retetele si tratamentele si reactia lor a fost sa rada, sa-i ia retele si sa i le arunce la cos. I-au spus ca pentru pitiriasis rosaceea nu se face tratament, se sta la soare si daca e posibil, e bine sa faca bai in mare. Mancarimile au incetat cand a renuntat sa-si mai aplice cremele respective si sa ia pastile. Am mers la mare si dupa o saptamana abia se mai vedeau urmele ramase, insa petele si cicatricile i-au trecut definitiv cam dupa 6 luni.
Cel mai bine e sa mergi la un dermatolog bun, iti recomand spitalul Colentina.