flora intestinala

•  
    • 887 mesaje
    11 Apr 2009, 06:49
    0 0
    cum sa fac sa imi repar flora intestinala,daca stie cineva sau este tot intr-o faza din aceasta,sa ma indrume sa imi dea iste sfaturi,un regim.daca sunt persoane care au probleme cu asa ceva
  •  
    11 Apr 2009, 08:23
    0 0
    acum 2 ani am avut si eu aceeasi problema.doctorul mia zis cape mucoasa intestinala sunt bacterii "rele" si "protectoare".eu le pierdusem pe cele "bune" din cauza unui tratament de lunga durata cu antibiotice.nu trecea o zi sa nu am crampe ff mari si sa am diaree chiar de 2-3 ori pe zi....ingrozitor...nu mai puteam sa mi desfasor nici o activitate k lumea.am tinut un regim de 3 luni :am evitat orice fel de dulce, prajeli deloc,,mult iaurt dimineata.un sfat ff important daca incepi regimul nu te opri -impune ti pshic chestia asta si vei reusi.prima saptamana va fi ff grea -crede ma-dar cand vei observa ca simptomele incep sa dispara vei capata forta mai mare in timp...si cu ocazia asta vei si slabi..eu dupa 3 luni aratam chiar ff bine nu mai aveam pic de colacei pe abdomen...bafta multa daca imi vei urma sfatul
  •  
    • 34 mesaje
    11 Apr 2009, 16:46
    0 0
    Iaurtul e bun dar nu stiu cat suporti sa mananci zilnic cantitati mari de iaurt. Poti lua de 3 ori pe zi cate o pastila de Biotics care contin lactobacili.
  •  
    ece
    • 484 mesaje
    11 Apr 2009, 18:30
    0 0
    cel mai naspa e cand nu poti sa-ti desfasori activitatea
    go on, don't mind me..
  •  
    • 2520 mesaje
    11 Apr 2009, 20:48
    0 0
    Un yakult sau actimel/zi; daca maninci alt fel de iaurt, asigura-te ca e probiotic si normal adica nu e low fat, light sau mai stiu eu ce inventie moderna. Evita ptr o vreme produsele cu drojdie, maninca fructe inainte sau dupa masa cu o ora, nu bea ceaiuri concentrate, multe legume - preferabil fierte, pe aburi sau grill, sucuri naturale (facute in casa - cele de la magazin au tot felul de chimicale) si, daca ai o munca stind pe scaun, cinci minute de miscare la fiecare ora.
  •  
    • 15749 mesaje
    12 Apr 2009, 09:03
    0 0
    Eu stiu ca cel mai bun "iaurt" pentru refacerea florei este kefirul .
  •  
    • 2 mesaje
    12 Apr 2009, 18:27
    0 0
    buna,si eu am avut aceasta problema cu una din fetite care a urmat un tratament cu antibiotice indelungat i-au distrus flora intestinala si analizele la ficat au iesit foarte mari, am avut sansa sa gasesc un produs extraordinar care i-a reparat ceea ce au sticat antibioticele,Forever Active Probiotic, cu 6 componente pobiotice per capsula in componenta, este singururl produs din lume ce isi pastreaza proprietatile la tem. camerei(nu necesita refrigerare)sunt capsule perlate care ajung intacte in intestinul gros. informatii mai multe pe http://luxa.dlb.ro/