cum sa o ajut? sa-si dea seama
-
10 Apr 2009, 18:580 0Buna seara...... Recent o prietena de a mea s-a despartit de iubitul ei....... un motiv ca sa nu manince cu zilele dupa care sa mai fie si singe in voma...... imi puteti da un sfat cum sa o fac sa isi dea seama ca nu face bine pentru sanatatea ei? pentru ca ma doare sa o vad in starea asta si nu pot sa o ajut ..... DAR VREAU....am incercat sa-i zic ....dar......nu vrea sa ma asculte....
-
11 Apr 2009, 00:45Foarte greu de spus si foarte greu de a=i intinde o mina de ajutor daca nu-l cere ea. Dupa ceea ce spui, se pare ca se indrepta vertiginos spre anorexie/ bulimie... nu stiu ce sa spun
Daca este asa, cam putine poti face. Care crezi tu, dupa cum o cunosti, ca ar putea fi o cale de a ajunge la ea? (de ex. ptr unii calea ar fi sanatatea, ptr altii iubirea ptr familie, etc). -
11 Apr 2009, 09:24o cale de a ajunge la ea?...... e sa fii in preajma....e o fire mult prea sensibila...si ma tem sa nu se scufunde intr-o depresie din care sa nu poata sa iasa..... i-am explicat niste lucruri care tin de sanatate,adica problemele care apar si simptome pe care le are....dar tot ce imi raspunde e "las' sa fie/ fa ce vrei..."