Desorelle - problema?!
-
0 0Buna, evelor! As avea mare nevoie de ajutorul/opinia voastra, a celor care au trecut sau au auzit de asa ceva...
De 5 ani de zile iau anticonceptionale (3 ani am luat Diane 35 si de 2 ani iau Desorelle sau Desogen in USA) si am avut zero probleme. Dupa cate stiu cand iei anticonceptionale menstruatia iti vine fix la 28 de zile. Cel putin la mine asa a fost.
Luna aceasta a venit la 27 de zile!!! Acum 4 luni la fel (dupa care urmatoarele 3 luni a venit la 2
...Este motiv de ingrijorare sau nu? -
Eu iau Desorelle de 2 ani si nu am avut probleme.Nu cred ca ai de ce sa te sperii,poate fi vorba de o raceala si atunci mestruatia ti se deregleaza,fie nu vine la timp,fie e abundenta,fie e in cantitate putina.Nu ai de ce sa te sperii,mergi la doctorul ginecolog si fa-ti un control el iti poate depista problema.
Intrebarea mea este daca ai probleme cu tenul,caci pe mine DEsorelle m-a ajutat la inceput,dar acum apar cosuri multe si parac anticonceptionalele nu mai au nici un efect.La tine cum e? -
Daniela, mersi pentru raspuns

Nu as da vina pe o raceala pentru ca nu simt ca as fi racita . La control am fost acum o luna oricum si totul e ok.
Tot ma intriga ca nu a venit la 28 de zile pentru ca nu vad de ce...
Acum despre intrebarea ta: eu probleme nu am cu tenul. Mi-au disparut de cand am luat Diane35 (pilulele alea au fost super pentru mine, dar cica nu poti continua la infinit cu ele). Apoi am inceput sa iau Desorelle, si tenul s-a comportat bine in continuare...Deci eu nu am probleme.
Te pup!! -
Nu, nu m-am ingrasat de la Diane, desi, crede-ma, tare as fi vrut

Le-am luat la indicatiile unui doctor ginecolog, am vorbit si cu cineva de la planning. Mie nu mi-au facut nici-un rau. Mi s-a spus ca nu le pot lua la infinit, asa ca la 3 ani le-am schimbat cu desorelle care nu mi-au facut probleme pana acum cand nu inteleg de ce mi-a venit mai devreme cu o zi
Daca vrei sa iei Diane, vorbeste cu un medic inainte. E drept ca fac bine la ten, dar am auzit multe fete care au avut probleme cu aceste pilule pentru ca erau prea puternice.
Te pup!! -
deci le iei de 2 luni sa inteleg?
ca eu le iau de 2 ani si problema cu venitul mai devreme s-a intamplat de curand...Si urasc sa le schimb!! Poate ca asta e solutia si la mine si la tine...
Sau poate in cazul tau trebuie sa mai ai putina rabdare, daca au trecut numai 2 luni de cand le iei, poate pana se obisnuieste organismul cu ele. -
am inceput un tratament cu desorelle si de la a treia pastila mi-a aparut sangerarea de pilula,am fost la medicul care mi le-a precris si i-am spus despre asta mi-a spus ca e normal sa nu-mi fac griji, am continuat tratamentul in ideea ca se va opri dar nu s-a orit si m-a tinut taota periada in care am luat apoi avenit pauza de 7 zile si atunci am crezut ca ser va opri dar nu s-a oprit iar acum mi-a aparut menstra in a 3 zi de pauza poate sa-mi spuna cineva daca e normal sa fie asa sa mai continui sa iau, se poate sa mai am sangerari si la a doua folie?astept un raspuns1
-
merci frumos pentru raspuns eu nu am avut greturi doar simple sangerari nu au fost abundente da au durat cam mult si nu am luat nici in greutate deocamdata, problema e ca nu stiu ce as putea sa iau eu am niste probleme cu ciclul am insuficienta ovariana si nu prea imi vine cand trebuie si astea mi le-a prescris mi-a zis ca sunt cele mai indicate penrtu organismul meu dar sincer nu stiu ce sa fac.
-
Buna! Am si eu o intrebare: eu iau Desorele de mai multi ani, mi s-a recomandat pt. polichist ovarian, si pt. problemele tenului (cosuri). la acel moment mai disparusera din ele, dar acum am iar destul de multe probleme. Am auzit multe despre Diane, ca ar fii bune pt. acnee, si vroiam sa intreb daca pot lua Diane fara a consulta un medic ginecolog...Ar fii oare o problema?
Merci... -
eu iau de vreo 3 ani desorelle, recomandate de endocrinolog dupa analize speciale, ecograf ovarian, sani...pt. ca am avut chisturi pe ovare si de la ele f multe cosuri pe fata. endocrinologul mi-a zis ca trebuie sa le iau toata viata, intrerupte doar cand vreau sa fac copii, deoarece chisturile reapar... am auzit pareri ca nu e indicat sa se ia pe termen lung si ca sa se faca o pauza macar o luna pe an. eu nu m-am ingrasat de la ele si nici celulita nu mi-a aparut, cum am auzit ca se intampla de la diane 35. voi cele care luati desorelle, faceti pauza pe an vreo luna, sau ce stiti despre asta?
-
si eu iau desorlle de vreo 5 ani, la inceput il luam, desi nu aveam contact sexual, pentru a-mi regla menstruatia (asa mi-a recomandat medicul ginecolog) nu am avut nici un fel de probleme de la ele, nici cosuri nu mi-au aparut si nici nu m-am ingrasat, desi as fi vrut. am mai facut ceva pauza cu ele dar doctorita mi-a gasit niste chisturi si a zis s le iau fara intrerupere pt a elimina chisturile. ak ma gandeam ce antibebe as putea sa iau mai ieftine pt k astea s-au scumpit sunt 14 lei, dar cred k o sa raman la desorelle dupa cate am citit pe forum nu vreu sa ma risc cu altele, de la astea chiar ma simt bine........aaa! numai ca mi-a cam scazut libidoul.... dar vorba aia....pofta vine mancand
-
Anticonceptionalele pot fi incepute oricand, existand 2 situatii diferite:
-daca sunt incepute dupa ziua a 5-a a ciclului este necesar sa se elimine posibilitatea unei sarcini si, in plus, sa se foloseasca alte masuri contraceptive timp de 7 zile.
-daca sunt incepute in primele 5 zile ale ciclului nu este necesara nici o masura din cele 2 de mai sus.
asta am citat de aici: http://forum.romedic.ro/prod/anticonceptionale_-_neaparat_in_1_zi_a_menstruatiei?_011983.html