ajutati-ma va rog urgent

•  
    • 34 mesaje
    9 Apr 2009, 06:52
    0 0
    buna fetelor...am si yo o mik mare problema.....sa incep cu inceputu....pana in luna februarie am luat niste anticonceptionale marvelon din cauza carora mam ingrasat 9 kg si am intrerupt pt k am niste probleme cu sani si nu pot sa ma ingras....in fine.....in februarie mia venit menstruatia pe data care trebuia,in martie la fel...aprilie trebuia sa vina pe 5 si nu a venit nici azi(menstruatie o am regulata ).....am avut contat sexual si protejat si neprotejat dar niciodata nu sa produs ejacularea.....in ultimu timp kam de pe 27 martie in timpu contactului sexual aveam o mik durere in zona abdominala jos....care pana acu nu am mai avuto.....am mers la ginecolog si mia zis sa ast pana pe 25 sa vad dak sunt insarcinata.......dar mi se pare foarte mult, si sunt foarte stresata pt k am 18 ani si un copil miar schimba total viata ....dar nu am strari de insarcinata....singurele chesti care sunt e k am o mica durere de burtica inca de pe 4 aprilie...dar e asa doar kte odata si nu ma doare f rau.....si urinez mai des...si am senzatia kte odata k treb sa ma duc la baie si knd ma duc nu prea urinez.......e posibil sa fie raceala? dar de la raceala intarzie menstruatia?sau e foarte posibil sa fiu insarcinata? nuj ce sa cred ajutatima cu o parere ceva cele care stiti k o sa innebunesc pana pe 25 ...... uffff ast rasp voastre rpd va rog
  •  
    • 114 mesaje
    9 Apr 2009, 07:52
    0 0
    de ce nu faci un test de sarcina?
    Posibil sa fie doar o raceala.Eu am racit atat de tare intr-un an, incat mi-a venit ciclul a 52-a zi si fusesem la ginecolog si voia sa ma chiureteze pe loc, pe motiv ca sunt insarcinata.Noroc ca am refuzat, pentru ca as fi trait toata viata cu gandul ca am facut avort si eu nici macar nu eram gravida.
    Daca iti faci testul si e negativ, fa-ti niste injectii cu polidin.Te ajuta sa-ti vina in cazul in care esti racita.
    Multa sanatate!
  •  
    • 205 mesaje
    9 Apr 2009, 10:15
    0 0
    Intr-adevar, polidinul ajuta, dar numai recomandat de medic. Incearca un test de sarcina. Dar intre doua pauze de sex, poate mai pui si tu mana si mai rasfoiesti o carte de gramatica. Ceea ce scrii tu acolo zgarie retina RAU !!!