Candidoza Bucala

•  
    • 19 mesaje
    7 Apr 2009, 10:14
    0 0
    Buna, eu am candidoza vaginala, pe care am tot tratat-o dar a recidivat, momentan fac spalaturi vaginale cu musetel. Astazi am vazut ca am un punct alb mare, unflat pe amigdalita dreapta, mentionez ca acesta ma ustura si am gura uscata . Se poate sa fie Candidoza bucala?Cum se manifasta aceasta?
  •  
    • 114 mesaje
    7 Apr 2009, 12:13
    0 0
    Candidoza vaginala cat si cea bucala, se trateaza cu spalaturi cu bicarbonat de sodiu!Are proprietatea de a reface epiteliile, ti-o spun din proprie experienta.
    Dupa ce faci spalaturi vaginale, te ungi cu clotrimazol unguent.Totdeauna sa te speli cu sapun de bebelusi, pentru ca are ph-ul neutru.
    Dupa ce faci gargara cu bicarbonat de sodiu dizolvat in apa calduta, suge o pastiluta de stamicin.Sa nu consumi apa sau mancare imediat.Este indicat sa mai astepti o ora.
    Multa sanatate!
  •  
    • 2 mesaje
    7 Apr 2009, 18:30
    0 0
    se poate , dar fara teste , nu-ti poti da seama , ca la fel de bine poti avea si amigdala cu puroi ca tot la fel arata

oricum daca ai candidoza vaginala , asta netratata poate sa efecteze si restul organelor din corp

dar poti scapa de ea daca intri pe www.bestlife-naturiste.ro si vei gasi acolo un produs care se numeste FORMULA CANDIDA ,care este foarte bun

e un tratament FORTE , 100% natural , din mai multe plante , in capsule si care se face in 27 zile impreuna cu partenerul (ca se ia prin contact sexual si degeaba faci tu tratament ca il iei de la el inapoi)

e foarte bun si chiar scapi de tot , pe bune

candidoza se face de la tratamente repetate cu antibiotice ptr diferite afectiuni si care nu sint efectuate impreuna cu un antimicotic (STAMICIN sau NISTATIN)

cauta acolo , citeste instructiunile si vezi daca te satisfac explicatiile

succes