Stare de rau
-
0 0Buna!!!
Poate cineva sa ma ajute cu un sfat bun?
De cateva saptamani am in fiecare zi o stare de greata, amar in gura si multa saliva. Lucru asta se intampla mai ales dupa ce mananc. Interesant este ca nu am dureri de stomac.
Am facut teste si nu sunt insarcinata.
Crede cineva ca suna ca si cum am ceva probleme cu fierea?? A mai experimentat cineva aceste simptome?
Multumesc mult si sper sa primesc un raspuns. -
eu de la virsta de 30 de ani am avut starile astea si zaceam si cite 3 zile cind am inceput sa vomit fiere m-am speriat si am incercat tot ce a fost posibil pentru fiere bineinteles ca am fost si la medic si m-a diagnosticat cu migrena biliara mi-a prescris reteta dar nimic nu-mi facea bine pina cind am luat si farebil picaturi cit am tinut cu farebil ma simteam bine cum intrerupeam era dezastru acum o luna am facut comanda de niste medicamente pentru copii si am primit in colet o carticica cu tot ce se spune de rasina de mumie si atunci m-am hotarit sa iau acest medicament. de o luna l-am urmat cu sfintenie si acum draga mea pot sa spun ca intradevar in gura nu m-ai am amareala care o aveam in fiecare dimineata si de care nu scapam nici macar cu farebilul care i-mi facea bine intradevar dupa ce am inceput tratamentul cu rasina de mumie ,probabil ca i-si facea efectul ,am avut in primele doua saptamini o stare rea de tot acum nu mai am treaba simt in gura cum aveam eu cind eram pina la 30 de ani