am hodgkin

•  
    • 2 mesaje
    6 Apr 2009, 19:41
    0 0
    dragele mele,de un an ma tratey de hodgkin.am facut citostatice si cobaltoterapie,pe care le/am suportat bine,insa,abia acum cand am zis Doamne ajuta ,am o alta problema:fac febra seara fix doua ore pe ceas.d-ra doctor mi/a dat sa iau ciprinol ca poate am vreo infectie urinara,insa dupa 10 zile abia am scapat de ea(febra).Si culmea,cand sa zic iar Doamme ajuta,a revenit cam in 4 zile.imi e tare teama sa nu se fi intors boala,si asta inainte de a mi se face bilantul care e fixat pe 14 aprilie.ma gandesc ca poate sa fie de la plamani ceva sau esofag?in timpul radioterapiei,care mi s-a facut pe piept si gat,am avut mari probleme cu esofagul.la un moment dat am vomat si a iesit s sange.am ragusit rau si aveam senzatia de corp strain in gat.de acolo sa fie oare tempertura asta ?voi ce ziceti?sper ca voi sa nu fi avut de-a face cu boli de nici un fel.cu speranta ca cineva imi va spune ceva,multumesc anticipat si multa sanatate!
  •  
    • 2 mesaje
    18 Dec 2009, 16:57
    0 0
    In afara de febra ati prezentat simpomele obisnuite radioterapiei, ele vor disparea in timp ca de exemplu dureri in piept. Pentru mai multe amanunte la mircang9@yahoo.com.
  •  
    • 3036 mesaje
    19 Dec 2009, 01:10
    0 0
    si eu fac febra 37-38 seara, dupa cate o zi foarte obositoare sau stresanta.

remediul: limonada facuta in casa, o lamaie la 1 litru de apa plata, indulcita cu miere.

(explicatia: lamaia are efect de alcalinizare interna, scade incordarea si are efect calmant, racoritor)
  •  
    • 2 mesaje
    21 Dec 2009, 10:02
    0 0
    Nu sunt eva. Dar mi se pare buna procedura cu lamaia. Din cate stiu mierea este acida. Ma gandesc ca fara miere efectul pozitiv ar fi mai puternic. Mierea are si multa glucoza ( glucide rele cu absorbtie rapida ). Ce parere aveti despre apa alcalina ionizata, ati incercat-o ? Desi Dr Maria Petrescu nu o recomanda. Insa doctorii din site-urile de prezentare aparate care ionizeaza apa o recomanda.