ajutor
-
5 Apr 2009, 22:040 0buna...va rog dati`mi un sfat...pe 22.03 mi`a venit menstruastia de culare maro...dar problema este k am menstruatia asta de 2 sapt....ce sa fac?au uitat sa specific..in prima zi de ciclu am inceput sa iau pastile anticonceptionale...astept
-
6 Apr 2009, 06:44este reactia organismului la pastile pana se obisnuieste cu ele.Daca nu ma insel, scrie in prospect.Pentru linistea ta, eu am avut menstruatie 3 sapt. cand am luat anticonceptionale Diane 35.
O zi frumoasa!
-
6 Apr 2009, 09:30da...dar menstratia maro a aparut inainte de a lua pastila...menstruatie a venit in jurul pranzului si eu am luat pastila la 22.00....
-
6 Apr 2009, 17:11si eu am patit la fel ,am avut menstruaia in prima zi maro asa usoara, socotindo prima zi am luat pastila si de a doua zi nu mia mai venit.si dupa ce am terminat folia si trebuia sa-mi vina menstruatia am avut-o foarte redusa,cred ca sunt prea puternice pastilele,sau asa ceva.eu le iau pt.ca fara ele am mestra 21 de zile cu sangerare abundenta.Ar trebui sa consulti un medi caci pastilele se dau pe baza unor analize,doar ca medicii nostri le cam dau dupa ureche.