Varice,

•  
    • 5 mesaje
    4 Apr 2009, 22:21
    0 0
    Salutare!!!!!!!!Stie cineva vreun remediu pt varice?Exceptand operatiile cu laser,etc.Ceva naturist.Am citit despre lipitori dar nu stiu cat de eficiente sunt.Stie cineva?
  •  
    • 649 mesaje
    5 Apr 2009, 06:23
    0 0
    Depinde cum arata varicele ! Sunt unele care au forma de sparturi de vase , iar altele au forma de vena intortocheata ( asa are sotul meu pe ambele picioare ) . Pentru cele din urma , operatia ( clasica ! ) este singurul remediu , iti spun asta pentru ca sotul meu s-a operat deja la un picior si urmeaza sa mearga pentru al doilea picior !
  •  
    • 5 mesaje
    5 Apr 2009, 17:14
    0 1
    Deci a facut operatie.cat a costat si unde?
  •  
    • 649 mesaje
    5 Apr 2009, 17:26
    1 0
    S-a operat la Cluj , la Clinica de chirurgie nr.1 , la un dr. f. bun si f tanar , dr. Motocu . Dar nu mi-ai spus cum arata varicele pe care le ai !
  •  
    • 470 mesaje
    6 Apr 2009, 06:57
    0 0
    eu inca nu am varice, doar vene proeminente..ce as putea face pentru prevenirea lor?
  •  
    • 5 mesaje
    6 Apr 2009, 08:55
    0 0
    numai pe un picior sunt proeminente,dar pe amandoua sunt sparte multe vase pe glezne si pe laba piciorului deja s-a necrozat.Mai rau este ca ma dor picioarele mai ales cand vine caldura,cum e acum.Am luat si Detralex dar degeaba.Oricum am sa iau in continuare,plus gel pt masaj.Asta e!!!
  •  
    • 5 mesaje
    6 Apr 2009, 08:58
    0 0
    E bine sa iei preventiv anticuagulante vara si aspirina iarna.Ciorapi medicinali.Dormit cu piciarele mai sus decat capul,dusurile sa nu fie fierbinti.Sa nu fumezi,sa mananci mai multe legume si fructe,lichide,etc.Sanatos!!Sa nu cari multe kg.Stiu ca nu prea e posibil,dar astea sunt sfaturile medicilor.
  •  
    • 470 mesaje
    6 Apr 2009, 11:44
    0 0
    pai de fumat nu fumez, de baut apa beau din plin, legume si fructe.. incerc sa mananc, de dormit cu picioarele mai sus decat capul incerc dar ma trezesc dimineata cu picioarele sub perna... si toata ziua stau pe scaun in fata calculatorului la serviciu... dar incerc sa previn cum pot
  •  
    • 3 mesaje
    7 Apr 2009, 09:43
    0 0
    Buna fetelor! Si eu ma confrunt cu aceste varice... am debia 27 de ani si de anul trecut am observat aceste vene pronuntate la picioare.Am urmat tratament cu Detralex, creme sau geluri sprecifice
    . Cunoaste cineva un dr bun in Iasi la care as putea apela pentru sfaturi, tratament eventual operatie daca este cazul?
  •  
    • 37 mesaje
    9 Apr 2009, 10:15
    0 1
    Buna! eu contra varicei folosesc ciorapi compresivi. Mi-au fost recomandati de o prietena, in momentul in care nu stiam ce sa mai fac pentru a purta si eu o fusta fara ciorapi negri Acesti ciorapi i-am comandat online de la un magazin de tehnica medicala, si anume: http://www.tehnica-medicala.ro/products.php?product=Ciorapi-compresivi-13%252d17mmHg-%2870DEN%29
    Sunt foarte ieftini, nu m-am spetit mai deloc in a-i comanda, in sensul ca i-am comandat din fata calculatorului si mi-au fost livrati acasa in 2 zile.
    acest magazin online care are o diversitate de produse benefice face livrari in toata tara.
    Ciorapii compresivi au in compozitia lor Compozitie: 82% poliamida, 18 elastan si sunt indicati pentru varice, stimularea intoarcerii venoase, ajutor complementar in tratamentul celulitei.
    Merita incercati!!!
  •  
    • 288 mesaje
    23 Apr 2009, 22:10
    0 0
    Incerca Circulation de la 3Chenes , actioneaza pe tonusul circulator si microcirculatie / favorizeaza reintoarcerea venoasa / previne imbatranirea tesuturilor si actioneaza si pe peretele vaselor . Costa cam 28 Ron si se gaseste in farmacii .
  •  
    • 103 mesaje
    23 Apr 2009, 22:24
    0 0
    Si vara ce faceti cu ciorapii...si eu am probleme de genul asta de un a si ceva...am incercat d e toate...si nimic...am facut si scleroterapie pentru venele mai pronuntate,dar atata timp cat venele profunde nu mai functioneaza normal...degeaba...si trebuie operatie,eu deja ma gandesc sa fac altfel de interventie dar astept toamana ca acum e cam tarziu...si destul de scumpa o astfel d opratie daca vrei sa o faci printr o procedura noua,ma rog ca nu sunt pronuntate dar sunt un pic dilatate si cu timpul offffff
  •  
    • 1 mesaje
    6 Iul 2009, 11:05
    0 0
    In cazul in care va decideti pentru o vizita la medic,va recomand cu incredere clinica Tul-Karem. www.tulkarem.ro Veti intalni aici medici minunati si oameni deosebiti,in persoanele domnilor doctori Abu-Baker Kasem,si lista poate continua,caci intreg personalul inspira profesionalism,incredere si mai ales respect pentru munca depusa.
    Multa sanatate!
  •  
    • 4 mesaje
    20 Iul 2009, 21:59
    0 0
    si eu am o problema cu varicele..am 22 de ani si mi-a aparut prima vena care se ingroasa si arata din ce in ce ca o varice si se mai si extinde..am incercat lioton venoruton gel si nimik...am cumparata si ciorapii aceia compresivii dar i-am luat pe cei 40 den si nu imi tin venele atat de bn...la inceput ma strangeau f bn si pot sa zic ca dimineata ma trezeam cu picioarele f odihnite..acum i-am spalat si sau mai lasat..si iar nu stiu ce sa fac..sa incerc si cei 140 den?
    pana acum din tot ce am incercat(gel si ciorapi)ciorapii mi se par cei mai k...
  •  
    • 10 mesaje
    30 Sep 2011, 15:19
    1 0
    aurelya22 said:
    si eu am o problema cu varicele..am 22 de ani si mi-a aparut prima vena care se ingroasa si arata din ce in ce ca o varice si se mai si extinde..am incercat lioton venoruton gel si nimik...am cumparata si ciorapii aceia compresivii dar i-am luat pe cei 40 den si nu imi tin venele atat de bn...la inceput ma strangeau f bn si pot sa zic ca dimineata ma trezeam cu picioarele f odihnite..acum i-am spalat si sau mai lasat..si iar nu stiu ce sa fac..sa incerc si cei 140 den?
    pana acum din tot ce am incercat(gel si ciorapi)ciorapii mi se par cei mai k...

Iata cateva idei pentru ameliorarea simptomelor varicelor: http://www.picioareusoare.ro/?p=560

•  
    • 12 mesaje
    7 Oct 2011, 11:50
    0 0
    incercati ceaiul de castan salbatic sau tinctura,este bun pt circulatie,la fel si cel de papadie si urzica