am nevoie de un raspuns sincer

•  
    • 1 mesaje
    3 Apr 2009, 15:46
    0 0
    sunt divortata de 6 ani,am o fiica de 17 ani,locuim cu mama si fratele meu,anul trecut am cunoscut un barbat la care tin foarte mult,din cate am inteles si sentimentele lui sunt asemanatoare cu ale mele,nu stiu ce sa fac mama mea nu este de acord cu aceasta relatie,isi doreste bogatii,nu conteaza sufletul,pentru ea mai presus de orice conteaza banii,masinile,sa fie frumos,si chair daca ma bate sau face rau fiicei nu conteaza,orice facem acasa nu este multumita de nici unul din noi doi,l-am inclus si pe fratele meu,din cauza mamei fratele meu a inceput sa bea foarte mult,nici el nu are voie sa aibe o prietena,mereu ne reproseaza ca ne-a crescut singura,am ajuns sa uram viata,nu mai stim ce sa facem sa fie bine,eu nu lucrez am avut mari probleme de sanatate cu fiica de la un vaccin si din cauza fostului sot,imi caut de lucru,vreau un servici mai flexibil,sunt studenta,vreau sa-mi ajut si fiica,ce sa fac,dati-mi un sfat,unde sa merg,cui sa ma adresez in legatura cu felul mamei de a se purta cu noi,la psiholog nu vrea,tratament pentru linistire nu,ce sa facem,dati-mi va rag un sfat.Va multumesc si astept raspuns de la d-voastra cat mai curand.
  •  
    • 380 mesaje
    3 Apr 2009, 16:20
    0 0
    Si daca te intalnesti cu tipul, chiar daca ei nu-i convine, ce o sa faca? Dar poti sa te intalnesti fara stirea ei, nu?
    Fata merge la scoala? Anul urmator urmeaza BAC-ul, nu?

Pasul 1, dupa parerea mea ar fi sa incearci sa-ti gasesti un job (pune-ti CV-ul pe bestbobs, ejobs, cauta prin ziare, intreaba-l eventual pe el daca stie de ceva vacant).
  •  
    • 470 mesaje
    3 Apr 2009, 16:27
    0 0
    Eu zic sa faci tot posibilul sa pleci de langa mama ta alaturi de fiica ta, pentru ca personalitatea ei acuma se formeaza, si nu cred ca iti doresti un copil precum mama ta! Mult succes!
  •  
    • 248 mesaje
    3 Apr 2009, 16:59
    0 0
    E cel mai bine pt tine si copilul tau sa locuiti separat .
    nu o judeca pe mama ta , tu ce ai face in locul ei ? crezi ca ea e fericita cu 2 ,, copii MARI '' in casa plus o nepoata ! saraca femeie cand o fi auzit ca te ai indragostit de unu fara ( viitor sa zicem ) a intrat in depresie de frica sa nu l aduci si pe el sa locuiasca cu voi . esti si tu mama nu judeca si nu vei fi judecata
  •  
    • 1037 mesaje
    3 Apr 2009, 17:29
    0 0
    Eu sunt uimita de faptul ca la varsta asta inca mai apleci capul in fatza mamei tale,desi ai trecut printr-un divort(deci ai avut o viata,te-ai descurcat fara directionarile mamei).Ti-ai scos la suprafata comportamentul pe care l-ai avut acum 20 de ani si nu e bine , pentru ca ai acumulat experienta si ti-ai format un ritm.
    Bucura-te de noua relatie si las-o pe mama ta sa povesteasca-n gol.....

oricum,solutia e sa va mutati singure
    (tu si fiica)
  •  
    • 224 mesaje
    3 Apr 2009, 18:23
    0 0
    Intr`un mesaj,oricat ar fi de lung,aici pe forum nu se poate descrie toata durerea si nici ceea ce simtim...Pt ca eu imi iubesc nespus de mult mama,inteleg din mesajul tau,ca suferi dar,in acelasi timp,o iubesti si nu ai vrea sa o ranesti,pt ca te`ai simti vinovata.Cred ca tu,ai vrea sa fie toata lumea fericita,ca sa poti fi si tu....pt ca acest lucru sa se intample,cred ca ar fi oportuna o consiliere psihologica,chiar si numai pt tine daca ea refuza,iar pt ea,e bine de mers la un dr homeopat bun,care sa ii prescrie un remediu care sa atenueze spiritul dominator,ambitia nefondata si ce alte probleme mai are....Remediul homeopatic se poate da si fara sa stie,nu este periculos,pt ca sunt subst.vegetale sau minerale care au fost diluate ff mult.Daca ce am batut eu campii aici e pe aproape,poti sa imi dai un mp,si sa mai vb.
  •  
    • 2520 mesaje
    3 Apr 2009, 20:59
    0 0
    E timpul sa va mutati de la mama, atit tu cit si fratele tau, la ea in casa ea porunceste. Gaseste ceva solutie impreuna cu fratele tau (unde-s doi , puterea creste), o chirie, ceva si lasati-o pe femeie sa-si vada de negativismele ei.
  •  
    • 1266 mesaje
    4 Apr 2009, 14:15
    0 0
    mey, oameni buni, ce e cu sfaturile astea?? Daca era asa usor, cred ca femeia asta asta facea primul lucru, pleca de la mama de acasa...! Pai voi nu ati fost atenti cand femeia asta a spus ca nu lucreaza?? Plus ca are un copil de 17 ani...Chiar de ar lucra , voi credeti ca joburile de 1000 de euro sau de genul, cresc in copaci?? De unde atatia bani?...pentru chirie, pentru intretinere utilitati, pentru copil...mai ales chiria! Daca unele dintre voi au, sau oricum, nu au deloc griji materiale, va rog sa observati ca si destule femei de pe forum NU au, fie job fie nu stiu ce salariu!! Fiti si voi mai atente ce sfaturi dati.
  •  
    • 5 mesaje
    4 Apr 2009, 22:34
    0 0
    Primul pas:gaseste un servici,oricare ar fi el.Sa muncesti nu e rusinos.Independenta financiara iti da alta perspectiva a vietii.Pasul doiarintii nu trebuie judecati.De obicei ei vor de la copii ceea ce ei nu au putut face in tinerete.E un fel de egoism dar in sensul bun,cred ei.Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti la tine si la fiica ta.Nu avem decat o viata pa acest pamant.Traieste-ti viata ta!!!!!!!!!!!!!!!!!!