Medici dermatologi
-
14 Iun 2004, 12:350 0Am 24 de ani si o acnee destul de blanda, dar foarte enervanta.
Toate tratamentele personale au dus la o ameliorare temporara, dar n-am obtinut niciodata tenul pe care mi l-as dori.
Medicul de familie mi-a recomandat sa ma duc la Mihaela Leventer(cabinet Dermastyle), fara sa stie daca lucreaza numai in regim privat sau nu(asta ramane sa aflu eu cand in sfarsit va raspunde cineva la telefon...).
Doctorita asta a aparut in Capital top 50 femei, dar chestia asta nu ma impresioneaza prea tare pentru ca m-am uitat pe situl ei si toate preturile sunt de genul 12 Euro, 50 de Euro etc. Si zau daca am chef sa dau 500 de mii ca sa se uite la mine 5 minute fara sa stiu daca intr-adevar merita.
Astfel incat, stiti ceva de tipa asta? Merita banii?
Nu am chef de un doctor doar pentru ca e de renume. Vreau o persoana care sa trateze exact persoana din fata lui. Sunt convinsa ca v-a enervat si pe voi vreun floricica care v-a luat banii degeaba si sau nu v-a zis nimic relevant sau v-a zis vreo prostie.
Sau si mai bine, daca stiti vreun dermatolog bun va rog sa-mi spuneti. Stau in Bucuresti. -
14 Iun 2004, 21:36Xadelina, eu am vazut la viata mea o multime de dermatologi, si nici unul nu mi s-a parut extraordinar! Nici dl Giurcaneanu (sorry Victoria), nici Mihaela Leventer... Poate ei sunt competenti dpdv profesional, dar nu mi s-a parut ca ar fi foarte interesati de soarta mea, mi se pare ca au acelasi tratament pe care il recomanda tuturor, fara sa studieze foarte mult cazul fiecarui pacient (si la preturile respective nu mi se pare normal!).
Sora mea a avut niste probleme mai grave de piele si a ajuns la o doctorita care i-a placut foarte mult - dna Elena Naumescu, la Policlinica cu plata nr. 1 ( pe Calea Victoriei langa intersectia cu bd. Dacia), sau la spitalul de Dermatologie. La policlinica e vreo 200.000 consultatia, iti las si telefonul, daca vrei sa te interesezi
: 212.90.62.
Multa bafta
!