Ginecologie-endocrinologie-intrebare?
-
2 Apr 2009, 17:120 0Buna.As vrea sa intreb daca stie cineva:analizele la sange care le faci ca sa vada ginecologul ce fel de anticonceptionale sa iti dea sunt aceleasi analize cu cele care le face endocrinologul pt a vedea dozarile hormonale in tratamentul acneei?
Si pot face aceste analize la sange daca tin tratament momentan cu ovule?Influenteaza rezultatul? -
4 Apr 2009, 15:29Salut. Pentru anticonceptionale nu prescrie ginecologul analize, eventual pentru detectarea unor BTS si a altor infectii dar analizele hormonale ti le prescrie endocrinologul. In plus pe langa aceste analize fa-ti inainte si analizele la ficat, mai exact transaminazele AST si ALT. NUmai daca ies ok analizele acestea sa iei anticonceptionale, altfel nu lua daca ai probleme cu ficatul. In urma controlului la ginecolog: ecograf, palpare manuala, verificare diferite infectii, BTS etc, a rezultatelor hormonale si a analizelor la ficat ginecologul sau endocrinologul iti va prescrie anticonceptionalele potrivite. Chiar si asa nimic nu garanteaza ca organsimul tau va reactiona 100% ok la ele.
-
6 Apr 2009, 19:29buna..am si yo o intrebare...adik o problema..de vreo 3 ani imi creste par in zona gatului si iar in loc de perciuni am foarte mult par kre se observa destul de tare..am vut sa`l dau jos cu ceara insa imi este frik..deoarece imi v`a creste iar si mai mai des dekt il am...sapt asta vreau sa ma duk la un endocrinolog...sa`i cer sfatul ..sa`mi faca niste analize sa vad din ce cauza..un doct ginec mi`a zis k e din cauza unei dereglari hormonale..insa eu kred k am glanda..deoarece am luat in greutate..iar de mankt nu prea mananc...Mai trece cnv prin cv asemanator??va rog da`tzi`mi un rasp.poate fi si din cauza la glanda tiroida????