Memoria si capacitatea de concentrare...

•  
    • 200 mesaje
    14 Iun 2004, 11:36
    0 0
    Fetelor,am nevoie de un sfat.
    Am probleme cu capacitatea de concentrare, nu reusesc sa ma concentrez si ceea ce invat uit foarte usor.Iar in momentul cand sesizez ca nu mai stiu nimic incep sa intru in panica si sa plang. Am incercat cu Lecitina,Spirulina,Memo Plus.Dar as vrea si cateva sfaturi din partea voastra. Sunt studenta si am mare nevoie de cateva sfaturi.
    Voi ce ati folosit,cum va descurcati cu invatatul caci cred ca sunt si studente printre noi.
  •  
    • 765 mesaje
    14 Iun 2004, 21:57
    0 0
    daniela, ar fi bine sa stii de unde vine acesta lipsa de concentrare. Sfatul meu ar fi sa faci o testare cu aparatul de biorezonata (sigur il au medicii de la California. La acesta testare se vede cat e de buna functia fiecarui organ (inclusiv oxigenarea celulara). Se vede lipsa de minerale si vitamine si se face si o testare homeopatica pentru a se reechilibra organismul. Nu se merge pe hai sa iau si asta sau asta ca mi-ar face bine. Iti spune precis ce anume te reechilibreaza (daca nu e o problema majora care nu poate fi reechilibrata prin astfel de mijloace).
    Nora mea care se plangea de oboseala si ameteli a inceput dupa aceasta testare si consumul a ceea ce i-a fost indicat sa se simta vioaie si plina de energie. Si vreau sa-ti spun ca era recalcitranta la acesta metoda de testare.
    (Nu stiu cat te ajuta daca iti spun ca unul din produse recomandat este Energy and Memory. Si din prospectul acestui produs am vazut ca este indicat studentilor.)
    Succes la examene!
  •  
    • 404 mesaje
    15 Iun 2004, 10:00
    0 0
    Spune-mi te rog de unde se poate lua energy and memory.Merci
  •  
    • 200 mesaje
    15 Iun 2004, 10:41
    0 0
    Merci daraga my way,dar eu deocamdata stau in Romania si nu am nici o posibilitate sa fac testarea aceasta.
    Merci oricum.Orice sfat e binevenit.
  •  
    • 1928 mesaje
    15 Iun 2004, 10:47
    0 0
    cred ca se referea la produse california fitness, se gasesc in bucuresti
  •  
    • 404 mesaje
    15 Iun 2004, 12:30
    0 0
    Ba am inteles ca exista acest aparat la o clinica in Bucuresti,cauta pe google.ro
  •  
    • 765 mesaje
    15 Iun 2004, 12:46
    0 0
    Daniela, eu sunt tot din Romania si nici macar nu sunt din Bucuresti. Daca vrei sa-ti faci o astfel de testare incerc sa ma interesez si sa vad de gasesc o adresa din Bucuresti unde se pot face asemenea testari.
    Dar cel mai bine ar fi daca ai merge tu la depozitul (Pentru ca ei te pot indruma catre un astfel de centru.)
    Adresa depozitului din Bucuresti este General Vladoianu nr.4 sector 1 (nu stiu pe unde vine dar te descurci tu).
    Dar mai pot sa-ti dau o adresa Grupul Medical ALFA, str. Grigore Ionescu 100, bl.34, ap.3, sector 2.
    Cred ca vei afla mai multe acolo.
    Bafta!
  •  
    • 765 mesaje
    15 Iun 2004, 12:54
    0 0
    Nivine, depozitul firmei este la G-ral Valdoianu nr.4 si daca vrei sa-ti cumperi suplimentul alimentar Energy and Memory inscrie-te pentru ca la achitionarea acestui produs inscrierea e gratuita.
  •  
    • 404 mesaje
    17 Iun 2004, 02:29
    0 0
    nu te-am inteles ,
    unde sa ma inscriu,?
  •  
    • 765 mesaje
    17 Iun 2004, 11:01
    0 0
    Nivine, la adresa din G-ral Vladoianu este depozitul CaliVita (California Fitness) si acum, daca iti iei produsul energy and memory ai avantajul ca te poti inscrie gratuit in firma. Si dupa cum am citit eu, inscrierea e valabila si pe 2005. Daca tot vrei sa-ti produsul, inscri-te.
    Te duci la depozit si ceri un formular de inscriere care costa pana in 10.000 lei. Si-i spui ca vrei sa faci inscrierea cu produsul Energy and Memory. Completezi formularul cu datele tale.
    Si cum totdeauna iti trebuie o recomandare (un sponsor) si nu vrei sa mai si problema gasirii lui, poti sa treci in partea de jos la "datele sponsorului" numele Jianu George Florin si codul sponsorului 040-2200136 (si semnezi).
    Asta e tot ce faci.
    Te inregistreaza in baza de date si-ti da o carte de vizita cu numele si codul tau din CaliVita, dar si un dosar in care vor pune minimum de informatii (lista de preturi, catalog si inca ceva dupa cate stiu eu).
    Si-ti da in acelasi timp factura pentru Energy and Memory si bineinteles produsul. (Pretul de depozit la Energy and Memory este de 17.50 $ platibili la cursul zilei si are 90 de tablete.)

Daca nu am fost suficient de explicita sau ai alte intrebari, pune-le!