buna fetelor
-
1 Apr 2009, 23:230 0Am si eu o problema,sau cum sa o numesc ,cel putin sunt speriata. va spun pe scurt ca nu vreau sa va plictisesc,,,am fost la alergat in aceasta seara, am depus ceva efort ce-i drept iar cand am ajuns acasa eram putin patata pe chilot cu sange si nu inteleg de ce.ciclul mi-a trecut saptamana trecuta, cat despre relatii sexuale nici vorba, de un an jumate nu m-a atins nimeni, asa ca, ce poate fi ? si dupa ce am facut dush m-am schimbat si vad ca iarasi am putin sange.sunt speriata ca nu mi s-a mai intamplat asa ceva. va rog frumos sa-mi raspundeti daca ati trecut prin asa ceva. o seara buna
-
2 Apr 2009, 13:03Sange sange adica rosu sau mai maroniu? Mi s-a intamplat si mie o data, tot asa dupa ciclu dar mie nu de la efort, pur si simplu. Si lumea imi zicea ca asa se intampla dc esti insarcinata. Dar cand am fost la control mi-a spus ca e vba de o dereglare hormonala. deci nu panica, dar recomand sa mergi la un control ginecologic pentru linistea ta.
-
2 Apr 2009, 13:50buna.multumesc pentru raspuns,acuma sunt bine,..nu mi-a mai curs deloc,doar cateva picaturi de culoare rosie aseara...nu shu dc merg la medic , dar daca mi se ma intampla asa ceva nu mai stau pe ganduri....cat despre o eventuala sarcina,imposibil...
m-am interesat mai bine si am inteles ca se poata intampla si din cauza unui efort depus, sau schimbari bruste de temperatura....avesti grija de voi! -
2 Apr 2009, 15:15poate fi o dreglare hormonala,stresul are si el un rol in toata chestia asta,sau....poti fi racita
mergi la un control
sanatate!