osteoporoza
-
1 Apr 2009, 08:351 0Mama mea si-a facut testul Dexa acum un an si rezultatul a fost ca are osteopenie. A fost la endocrinolog a primit tratament, anul acesta si-a repetat testul si se pare ca osteopenia a vanasat destul de mult. Ati putea sa-mi recomandati un endocrinolog bun la care sa mergem? Multumesc mult de tot.
-
23 Apr 2009, 22:42Nu iti pot recomanda decat Femme 24 - produsul are proteine din soya , molecule estrogen-like ( in timpul menopauzei estrogenii dispar si de aici o serie de reactii din partea organismului : transpiratii , agitatie nocturna si insomnie , osteoporoza ) , Vitamina D3 si Calciu pentru remineralizare .
-
23 Apr 2009, 22:57dr Paun Diana Loreta de la Institutul C.I Parhon (e directoare acolo, parca). pt Prahon iti trebuie trimitere de la medicul de familie si stai cateva ore bune la coada (e destul de aglomerata), dar daca vrei sa eviti statul la medicul de familie si statul la dr. paun, poti merge la cabinetul ei, platesti si scapi de cateva ore bune (stiu ca are cabinet particular, dar nu stiu unde si ce tarife practica).