anticonceptionalele si sarcina

•  
    • 17 mesaje
    14 Iun 2004, 08:48
    0 0
    Eu si sotul meu ne-am dori tare mult sa facem un copil dar eu inca mai iau pilule.Stie cineva,cam cu cate luni, inainte de conceperea copilului, trebuie sa renunt la aceste pastilute?Mersi fain.Pupici
  •  
    • 2234 mesaje
    14 Iun 2004, 08:59
    0 0
    o sa iti zica medicul. in general e vorba cam de 6 luni. pentru ca organismul sa se auto echilibreze hormonal. cred ca depinde mult de medicamentul pe care l-ai luat. evident nu sunt eu in masura sa iti zic la care medicamen ce pauza se recomanda, asa ca nu stiu de ce nu intrebi ginecologul.
  •  
    • 524 mesaje
    14 Iun 2004, 10:03
    0 0
    Minim 6 luni, ca sa nu ai surprize gen sarcina geminala sau alte minunatii.
    Pe prospecte de obicei scrie 3 luni, dar in 3 luni, organismul nu-si revine total, dupa ce activitatea lui hormonala a fost inhibata asa mult timp, incat sa produca un ovul 100% sanatos.
    Lasa sa treaca 6 luni macar.
  •  
    • 174 mesaje
    14 Iun 2004, 13:54
    0 0
    Raina...ce e aia sarcina geminala?
    Si aveti idee ce riscuri pt aparea..daca ramai insarcinata in timp ce iei pastile?
  •  
    • 524 mesaje
    14 Iun 2004, 14:01
    0 0
    gemeni
    Pastilele anticonceptionale inhiba ovulatia, ovulul e "imatur" ca sa zic asa........de aici iti dai si tu seama cam care ar fi riscurile. De aceea sunt recomandate acele pauze inainte de a ramane insarcinata, pt. a avea organismul timp sa se regleze.
    O prietena a facut 2 luni pauza doar si la 2 luni, copilul a incetata sa se mai dezvolte, a trebuit sa faca avort. dupa inca 6 luni, insa, a ramas insarcinata si totul e ok.
  •  
    • 174 mesaje
    14 Iun 2004, 14:15
    0 0
    A...tu la sarcina gemelara ii zici geminala.
    Credeam ca e vreun alt tip de sarcina de care n-auzisem.
  •  
    • 524 mesaje
    14 Iun 2004, 14:31
    0 0
    scuze, greseala mea........asa induc poporul in eroare....
  •  
    • 17 mesaje
    14 Iun 2004, 16:13
    0 0
    Eu asi intreba medicul cu mare placere dar deocamdata nu sunt in Romania.Intrebasem si eu asa,ca chestie...Oricum,am de gand sa ma informez serios cand voi fi acasa.Mersi fain