medic pt nastere
-
0 0va rog sa-mi recomandati si mie un spital si un medic cu care sa nasc. acum sunt in 7 saptamani si nu am fost la nici un control.
am tot citit pe forumuri ba de unul ba de altul, dar nimic care sa ma convinga. as vrea sa nasc natural (cu epidurala) si un medic bun (si cu tarif mic), care sa stea sa explice, mai ales ca este prima sarcina si sunt destul de emotionata.
astept recomandarile voastre. -
Buna!
Daca esti din Bucuresti, iti recomand maternitatea de la Spitalul Judetean Ilfov (sau Sf. Constantin si Elena se mai numeste). E un spital mai putin cunoscut, dar conditiile de acolo sunt super ok, iar tarifele eu zic ca sunt modeste in comparatie cu alte spitale cu 'renume'. Eu am nascut acolo cu dna dr. Dana Alexandrescu si am fost multumita si de dansa si de conditiile din sectia de maternitate si neonatologie. Cuvinte de lauda am auzit si despre dna dr. Costeschi. Din ce am auzit eu, majoritatea medicilor de acolo sunt ok. De asemenea, am fost multumita si de comportamentul asistentelor (care si asta conteaza destul de mult cand esti internata pt cateva zile intr-un spital). Chiar daca au primit sau nu 'atentii' de la mine, s-au comportat dragut, nu s-au uitat urat la mine cand mai uitam sa 'cotizez' la ele.
Consultatiile pe toata perioda sarcinii le-am avut la cabinetul particular al dnei dr., dar si acolo plateam zic eu un pret acceptabil. Nu mi s-a parut deloc scump, avand in vedere ca in pretul consultatiei intra si ecografia pe care am facut-o de fiecare data cand am mers la dansa. -
Gopo si la ce cabinet lucreaza dna dr? te-ai dus intai la spital si apoi dna dr te-a chemat la cel particular sau cum ai ajuns acolo? iti trebuie o recomandare, programare in prealabil? am inteles ca asa se practica la majoritatea spitalelor sa mergi pe recomandare, sa suni la nr de mobil si te cheama in general cand e de garda... ce inseamna tarife rezonabile? cat ai dat la un consult? cat te-a costat nasterea?
am citit mai multe pareri pro despre cfr 2 (cum ca e modernizat din 2004, asistente dragute si neonatoloage atente cu bebeii) si m-am gandit sa incerrc acolo, despre dna dr margaritescu mihaela am auzit numai pareri bune... voi ce stiti?