urgent!!!!!!
-
29 Mar 2009, 17:230 0am facut o prostie:iau triregol de vre-o 2ani dar luna asta am inceput o folie si dupa a 9a pastila le-am intrerupt pt k iau antibiotice.stiu ca nu am facut bine.ce sa fac acum?sa nu mai iau deloc sau sa incep sa iau din nou de la prima pastila pt k aseara mi-a venit menstruatia(a doua oara luna asta).astept raspuns urgent.va multumesc!!!!!
-
29 Mar 2009, 17:28parerea mea e ca trebuia sa iei pastilele chiar daca luai antibiotice.
daca tot ai facut pauza poate e mai bine sa iei de luna viitoare sau mergi la planning si intreaba medicul.iti poti da cam hormonii peste cap. -
29 Mar 2009, 17:32ms frumos pt raspuns.faza tare e k cumnata-mea e farmacista si m-a sfatuit sa iau de azi pastilele normal.as vrea sa iau o pauza pt k folosesc prezervativul.dar nu stiu cum ma va afecta asta.nu stiu ce sa fac!!!ms ink odata!!!!
-
29 Mar 2009, 18:00...de 2 ori menstruatia intr-o luna, cam ciudat, dar tot de la pastile intrerupte ti de trage. Data viitoare , nu mai intrerupe cand iei antibiotice, ia-le in paralel, efectul contraceptiv doar scade, nu inceteaza de tot, si protejeaza-te insa suplimentar.
...De data asta, sincer, in locul tau uite ce as face: as astepta pana la urmatoarea menstruatie, ca sa fiu sigura, si abia atunci as lua din nou pastilele. Pana atunci protejeaza-te in alte moduri (prezervativ) -
29 Mar 2009, 18:17ms.cred k asa o sa fac,o sa astept pana luna viitoare.va multumesc,m-am mai linistit putin.e naspa pt k pana acum nu prea aveam dureri in timpul menstruatiei,de data asta e km nasol.asa invatam,din greseli.ms frumos