offffffff....colicii astia...
-
0 0cred ca bebelusul meu a facut colici pt ca ieri mi-a stat treaz aproape toata ziua si seara plangea f rau,era f agitat.am incercat sa-l calmez facandu-i masaj,punandu-i o batistuta cu apa calda pe burtica si am cump de la farmacie niste granule ce trebuie sa-i dau inaine de fiecare masa...of...sper sa treaca,saracutul are doar 2 sapt si 2 zile...voi cum ati trecut prin asta fetelor?
-
Buna Gatita...

Fetita mea are 3 saptamani si 1 zi si de pe la 2 saptamani i-au aparut colicii
Dr. i-a prescris niste picaturi sab simplex...o ajuta oarecum dar nu o scapa de tot de ele...
Cum nici o alta metoda sau tratament nu-i scapa de colici ci doar ii amelioreaza. Am citit caci acestia apar in jur de 2 saptamani si tin cap pana pe la 3-4 luni.
Intensitatea cea mai mare cica o au seara...dar bebelina mea am observat ca ziua se complica mai mult cu colicii.
Incearca sa o ti cu burtica ei pe burta ta. La mine functioneaza aproape mereu.
Va doresc multa sanatate !!! -
gatita, eu i-am dat bonnisan si baby drink, contin plante diferite.
am avut noroc ca nu a avut dureri prea puternice, noaptea dormea fara probleme. ziua dormea putin, pana cand am constatat ca daca o culcam pe burta dormea foarte bine. bineinteles ca nu ma dezlipeam de ea cat dormea, asta pana cand a inceput sa-si miste bine capul dintr-o parte in alta. incearca si tu. si am mai avut noroc ca au tinut doar o luna si jumatate.
stelyana, nu stiu daca in timpul sarcinii poti bea ceaiuri anticolici, dar dupa ce am nascut am baut si cate 3 litri pe zi si tot a avut colici. -
Sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el!
Daca il alaptezi ai grija ce maninci!
Evita ceapa,usturoi,varza,fasole,soia,vinete,prajeli,carne rosie.
Eu baietelului meu i-am dat ceai HIPP.Il recomand cu toata caldura!Acum are 11 ani,cind era bebel la noi nu se gasea in farmacie.Acum sper sa fie.Vezi ca este pe categorii de virsta de la 2 la 8 saptamani.9-14 .etc.
Daca nu ma insel era cel cu cutie verde care este indicat de la 2 sapt.
Aveti grija de voi si multa sanatate! -
Poate sa fie si deocheat, sau ai mancat ceva care lui ii dau colici:fasole, cartofi, etc. - adica aliemente care fermenteaza
Si cum alaptezi: laptele de mama prin natura lui nu are cum sa ii produca dureri.
Pozitia alaptarii e importanta. Culcat pe o parte, e cea mai indicata. Nu trage aer ca sa il doarta burtica.
Multa rabdare, si sanatate!