offffffff....colicii astia...

•  
    • 212 mesaje
    29 Mar 2009, 11:23
    0 0
    cred ca bebelusul meu a facut colici pt ca ieri mi-a stat treaz aproape toata ziua si seara plangea f rau,era f agitat.am incercat sa-l calmez facandu-i masaj,punandu-i o batistuta cu apa calda pe burtica si am cump de la farmacie niste granule ce trebuie sa-i dau inaine de fiecare masa...of...sper sa treaca,saracutul are doar 2 sapt si 2 zile...voi cum ati trecut prin asta fetelor?
  •  
    • 2439 mesaje
    29 Mar 2009, 11:26
    0 0
    Sa-ti traiasca!
  •  
    • 21507 mesaje
    29 Mar 2009, 11:34
    0 0
    si sa-ti aduca numai bucurii
  •  
    • 628 mesaje
    29 Mar 2009, 12:28
    0 0
    Buna Gatita...
    Fetita mea are 3 saptamani si 1 zi si de pe la 2 saptamani i-au aparut colicii
    Dr. i-a prescris niste picaturi sab simplex...o ajuta oarecum dar nu o scapa de tot de ele...
    Cum nici o alta metoda sau tratament nu-i scapa de colici ci doar ii amelioreaza. Am citit caci acestia apar in jur de 2 saptamani si tin cap pana pe la 3-4 luni.
    Intensitatea cea mai mare cica o au seara...dar bebelina mea am observat ca ziua se complica mai mult cu colicii.
    Incearca sa o ti cu burtica ei pe burta ta. La mine functioneaza aproape mereu.
    Va doresc multa sanatate !!!
  •  
    • 7673 mesaje
    29 Mar 2009, 12:51
    0 0
    la farmacie sunt siropuri pt colici,eu am folosit GRIPE si-am fost foarte multumita +ceai pt colici
    sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
  •  
    • 212 mesaje
    29 Mar 2009, 16:49
    0 0
    asta e...in final toti bebelusii fac colici nu-i asa?si saracutii de ei,ti-e asa de mila...of doamne dar trecem si prin asta...
  •  
    • 114 mesaje
    29 Mar 2009, 18:57
    0 0
    dar ceai impotriva colicilor ii dai?Eu ii dadeam fetitei mele, ceai Baby calm si sabsimplex in fiecare zi si vreau sa-ti zic ca nu prea am avut treaba cu colicii
    Multa sanatate tie si bebelusului!
  •  
    • 452 mesaje
    29 Mar 2009, 19:36
    0 0
    Eu citisem pe un forum, ca femeia insarcinata trebuie sa bea pe perioada sarcini ceai pentru colici, si ca ar fi ajutat pe viitor, atunci cand se naste bebelul, ca el sa nu mai "sufere" de pe urma colicilor...in perioada cand ar trebui sa apara colicii.
    Oare o fi asa? A incercat cineva?
  •  
    • 1703 mesaje
    29 Mar 2009, 22:36
    0 0
    gatita, eu i-am dat bonnisan si baby drink, contin plante diferite.

am avut noroc ca nu a avut dureri prea puternice, noaptea dormea fara probleme. ziua dormea putin, pana cand am constatat ca daca o culcam pe burta dormea foarte bine. bineinteles ca nu ma dezlipeam de ea cat dormea, asta pana cand a inceput sa-si miste bine capul dintr-o parte in alta. incearca si tu. si am mai avut noroc ca au tinut doar o luna si jumatate.

stelyana, nu stiu daca in timpul sarcinii poti bea ceaiuri anticolici, dar dupa ce am nascut am baut si cate 3 litri pe zi si tot a avut colici.
  •  
    • 110 mesaje
    30 Mar 2009, 22:04
    0 0
    Sa-ti traiasca puiutul si sa va bucurati de el!
    Daca il alaptezi ai grija ce maninci!
    Evita ceapa,usturoi,varza,fasole,soia,vinete,prajeli,carne rosie.
    Eu baietelului meu i-am dat ceai HIPP.Il recomand cu toata caldura!Acum are 11 ani,cind era bebel la noi nu se gasea in farmacie.Acum sper sa fie.Vezi ca este pe categorii de virsta de la 2 la 8 saptamani.9-14 .etc.
    Daca nu ma insel era cel cu cutie verde care este indicat de la 2 sapt.
    Aveti grija de voi si multa sanatate!
  •  
    • 333 mesaje
    31 Mar 2009, 00:20
    0 0
    Poate sa fie si deocheat, sau ai mancat ceva care lui ii dau colici:fasole, cartofi, etc. - adica aliemente care fermenteaza
    Si cum alaptezi: laptele de mama prin natura lui nu are cum sa ii produca dureri.
    Pozitia alaptarii e importanta. Culcat pe o parte, e cea mai indicata. Nu trage aer ca sa il doarta burtica.

Multa rabdare, si sanatate!
  •  
    • 212 mesaje
    31 Mar 2009, 15:55
    0 0
    si poti sa ceri la frmacie aceste ceaiuri fara sa te consulti cu pediatrul?de unde sa stiu eu ce e mai bine pt bebelusul meu?
  •  
    • 628 mesaje
    31 Mar 2009, 17:41
    0 0
    Gatita,,,,eu sunt de parere ca tot ce cumperi pt tine sau bebe (de la farmacie) sa intrebi mai intai medicul, e bine sa ai mai intai de toate parerea lui