epilarea intima...........!
-
0 0ce parere aveti? as incerca ,dar mi-e teama .eva te-ai epilat intim?
-
Inocentza, eu am fost de vreo 2 ori la cosmetica pt epilare inghinala. Partial (doar pana la slip) e in jur de 40.000, iar total 80.000. Cel putin asa era unde m-am facut eu...Oricum, nu mi-a placut, mai ales ca mi se pare super aiurea sa ma faca altcineva...mi-a fost cam jena.
Acum ma fac cu epilatorul electric si nu ma mai doare atat de rau, prima data a fost mai nasol. As vrea sa incerc sa ma fac singura cu ceara, pt ca dureaza mai putin, insa mi se pare destul de incomod.. -
Parerea mea este ca epilarea inghinala si axila nu trebuie sa se faca prin metode "violente" cum ar fi ceara sau aparatul. La axila se pot face noduli din aceasta cauza, iar inghinal cine stie ce. Eu cred ca lama si crema depilatoare sunt cele mai "sanatoase" metode, asta daca te gandesti la sanatatea ta pe termen lung si nu doar la avantajele epilarii cu ceara. Prefer sa ma fac mai des decat sa am de tras dupa aceea.
-
eu nu m-as face cu lama sau crema nici daca ma plateste cineva. pai dupa tratamentele astea, parul creste tepos, o sa te usture si o sa faci iritatii. iar neepilata nu poti sta, decat daca iti place PADUREA LETEA. eu zic sa nu va mai prostiti si sa folositi ceara si epilatorul. iar treaba cu nodulii, sper ca nu sugerezi ca faci cancer de la epilat ca atunci as lesina de ras.
-
pinkcamy, la inceput o sa te doara, dar e suportabil, stai linistita, apoi se inmoaie radacina firului si e mai usor. Plus ca se rareste in timp. Eu iti recomand ceara traditionala, cea calda, nu ceara de unica folosinta. Ceara de unica folosinta e mai dureroasa (te epileaza la rece, cea calda mai deschide porii si iese firul mai usor). In plus, mie, de la cea de unica folosinta imi crestea parul mai repede si mai mult, pt. ca mai mult rupe decat sa smulga.
Dar pt. oricare ai opta, tot e mai buna decat lama sau crema. -
vad ca a trecut ceva timp de cand a postat cineva ultima oara la subjectul asta, dar sper sa se gaseasca cineva sa imi raspunda si mie.. eu am dilema asta de ceva timp.. ma epilam inghinal cu lama si era oribil (trebuia sa ma fac des + aveam o stare continua de discomfort).. si mi-am facut curaj si m-am dus la cosmetica si m-am facut cu ceara (doar partial, adica pe linia slipului).. si dupa vreo 2 sedinte de-astea firul s-a subtiat considerabil si acum pot sa ma fac pe portiunea aia si cu aparatul acasa.. si totusi am eu o nemultumire: nu e prea putin sa ma epilez doar pe linia slipului? am tot intrat pe forumuri si peste tot se vorbeste de epilare braziliana si alte de-astea, dar pe mine nu ma prea incanta ideea.. e ceva urat sau anormal sa te epilezi doar partial? din nefericire nu sunt implicata intr-o relatie ca sa pot sa aflu parerea prietenului meu despre asta.. poate sa ma lamureasca cineva?
-
Cred ca depinde de fiecare cum se simte. Eu, dupa ce m-am epilat total, nu mai suport sa simt par prin zona, mi se pare tot timpul ca sunt murdara. Mi se pare mult mai confortabil asa, fara par,mai igienic, iar prietenul meu adora pielea asa, curata, fara sa-i intre vreun fir in gura, acum sincer....

Sfatul meu e sa te epilezi macar odata, total, sa vezi cum te simti si apoi sa hotarasti daca o mai faci sau nu.
Dar, epileaza-te cu ceara calda, e mult mai bine, cauta un salon care foloseste.
Eu am incercat si ceara calda si pe cea de unica folosinta si cea calda e net superioara, atat calitativ(smulge mai bine si parul creste mai greu, mai rar si mai subtire)dar si din punctul de vedere al durerii, care e suportabila, cum te doare la baza slipului cam asa te doare si in rest....e posibil prima data sa doara putin mai mult, dar nu e deloc insuportabil. -
Eu,draga mea, ma epilez dor partial(numai ca nu prea respect linia slipului si intru mai mult in padurice)si drept sa iti spun al meu prieten e innebunit. Cu toate ca de vreun an ma tot bate la cap sa ma epilez de tot,cred ca am sa incerc numai de curiozitate,care si pe mine ma roade de altfel.
Foloseam de ceva ani ceara,ajunsesem chiar sa ma fac si singura,era greu si dureros dar merita.Dar acum am incercat cu aparatul si e grozav,nu mai doare asa de tare,iar firele care cresc pe dedesubt trebuie lasate in pace ca vor iesi si ele in afara dar fara a fi zgandarite toate ziulica. Asta e parerea mea,eu asa procedez si merge. -
Subscriu la Riana, si eu ma epilez total, iar acum nu mai suport par in zona respectiva nici macar iarna.Ma fac cu aparatul (am braun si am la el un dispozitiv care tunde 1)si apoi ma fac cu lama caci mi-e tare frica sa ma fac cu ceara, mi-e teama sa nu iau si boli de la cosmetica.Iar prietenului meu ii place la nebunie asa, epilata total.incercati si voi si o sa vedeti reactia partenerului.